8/10
Inšpirácia pre tínedžerske izby od IKEA

Inšpirácia pre tínedžerske izby od IKEA

8. října 2012 v 08.00 , Bytové doplnky , Spálne

Sponzorované odkazy

Izba pre teenagera nie je len miestnosťou pre spánok, ale aj miesto, kam pozývajú svojich kamarátov, prejavujú svoj štýl a prebúdzajú svoju fantáziu. Byť cool a v súlade s aktuálnymi módnymi trendmi je pre mladých naozaj dôležité, a preto aj ich izby si zaslúžia doplnky, ktoré nestoja veľa peňazí a uspokoja ich predstavy.

Rôznofarebné tóny, zaujímavé vzory a dizajny – to pravé pre mladých! Preto nebojte sa najrôznejších výkrikov a výstredností, odlišnosti teenagerov vždy priťahujú. Poďme sa teda spoločne pozrieť na inšpirácie izieb pre teenagerov od Ikea.

Izby pre dievčatá a chlapcov majú veľa odlišností. Dievčatá majú väčšinou rady čisté línie v farebných tónoch bielej, ružovej, fialovej a zelenej. Obľúbenými bytovými doplnkami dievčat bývajú veľké zrkadlá, šatňové skrine a kozmetické stolíky.

Chlapci si väčšinou potrpia na tmavšie tóny farieb a kombinácie ako červenočierna, bieločierna alebo modročierna. Nevšedné obrazy a doplnky, vlastné spracovanie nábytku pomocou sprejov a farieb – to je niečo pre chlapov!

Zdroj: http://www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS