2/11
Konferenčné stolíky pre modernú obývaciu izbu

Konferenčné stolíky pre modernú obývaciu izbu

2. listopadu 2013 v 00.00 , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Určite sa zhodneme na tom, že centrom každej obývacej izby by mal byť správne zvolený a originálny konferenčný stolík. Mal by zaujať, ale tiež efektívne zužitkovať voľný priestor tak, aby bol maximálne využiteľný. Či už si dávate na konferenčný stolík čokoľvek, od popcornu pri sledovaní televízie, knižiek, až po dekoráciu, pripravili sme si pre vás pár nevšedných tipov od známych návrhárov, ktoré sa v tomto odvetví objavili na trhu.

Slot Table od Eric Pfeiffer

Začnime originálnym stolíkom s názvom Slot Table, ktorý vytvoril dizajnér Eric Pfeiffer. Zaujal nás hneď v niekoľkých smeroch, jedným z hlavných je samozrejme jednoduchosť a precízne spracovanie. Bezchybnú sklenenú kocku s výrezom je možné zriadiť hneď niekoľkými spôsobmi, tak aby čo najlepšie zapadla do vašej obývačky.

Stolík Slot Table – momastore.orgStolík Slot Table – momastore.org

Scamp Tables od MoMA

Stále zostaneme u skla, avšak tentoraz s trochu zložitejšou kovovou konštrukciou. Konferenčný stôl s pomenovaním Scamp Table pochádza z dielne MoMA a opäť musíme podotknúť, že v žiadnej obývacej izbe by nezostal bez povšimnutia. Inšpirácia bola čerpaná z tenisového kurtu, asi málokto si ale spojí drôtenú konštrukciu s košom na loptičky.

Stolík Scamp Tables – momastore.orgStolík Scamp Tables – momastore.org

Side Box od The Utility Collective

Aby sme nezostali iba pri skle, prejdeme na trochu tradičnejšie a konzervatívnejšie materiály, nasledujúci konferenčný stôl je vyrobený z dreva, takže ak máte v obývacej izbe obstarožný a cenný nábytok, týmto kúskom rozhodne nič nepokazíte. Predstavujeme vám stôl s jednoduchým názvom Side Box od The Utility Collective.

Stolík Side Box – theutilitycollective.comStolík Side Box – theutilitycollective.com

Pebble Coffee Table od West Elm

Najbizarnejší ale zároveň najkrajší konferenčný stolík sme si nechali na koniec. Ide o stôl s názvom Pebble Coffee Table od dizajnérskeho štúdia West Elm, ktorý však poskytuje jeden menší problém, a to je jeho váha. Pravdepodobne sa vám s ním nebude chcieť často sťahovať, ale verte, že v obývačke sa bude jeho prírodná krása náramne vynímať. Navyše jeho veľkú hmotnosť vyvažuje cena, ktorá sa pohybuje príjemne nízko.

Vaša obývacia izba si zaslúži to najlepšie, pre aký stôl ste sa rozhodli?

Stolík Pebble Coffee – westelm.comStolík Pebble Coffee – westelm.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS