14/12
This Stool Rocks / Stoličky len pre odvážnych

This Stool Rocks / Stoličky len pre odvážnych

14. prosince 2013 v 06.30 , Stoličky

Sponzorované odkazy

Ak si myslíte, že stoličky k barom či konferenčným stolíkom môžu byť iba fádne a nudné, nasledujúci článok vás snáď vyvedie z omylu. Zavítame totiž do dielne dizajnéra Jamesa McBennetta, ktorý vytvoril jednoduchý, ale zábavný systém, ako urobiť stoličky zaujímavejšími. Musíme potvrdiť, že sa mu to jednoznačne podarilo.

V podstate v tom nie je nič zložité, projekt This Stool Rocks je postavený na klasickej stoličke, ktorá má však rôzne druhy spodnej časti, ktoré im dodávajú na zaujímavosti a variabilite. V podstate môžete vyberať z troch variantov – Hard Rock, Soft Rock alebo Easy Rock. Hard Rock podstavec umožňuje pohyb o 360°, pričom sa môžete pohybovať dopredu aj dozadu. Na Soft Rock stoličke sa dá pohybovať dopredu aj dozadu a konečne najmenej zábavný variant Easy Rock umožňuje pohyb len dopredu.

Navyše si môžete navoliť na sedačku akýkoľvek nápis, ktorý bude pomocou CNC stroja vyrezaný, takže môžete tvrdiť, že vaša stolička je originál. Ak máte prístup k CNC strojom, môžete si vďaka CAD files stoličku vyrobiť sami, návod pri troške hľadaní iste nájdete.

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS