4/12
Luxusné kuchyne za exkluzívne ceny!

Luxusné kuchyne za exkluzívne ceny!

4. prosince 2013 v 16.00 , Kuchyne

Kuchynská linka je neodmysliteľnou súčasťou každého bytu a ani tá najmenšia a najskromnejšia garsónka by sa bez nej nezaobišla. Niekomu k základným kulinárskym výtvorom postačí dvojplatničkový varič a pár hrncov, avšak každá dobrá gazdinka tajne túži po priestrannej kuchyni, ktorá bude zariadená podľa posledných trendov a zaplnená multifunkčnými spotrebičmi a vychytanými robotmi. Avšak takýto prepych niečo stojí a zvyčajne nie práve málo. Ak túžite po rozprávkovom zariadení, kde je varenie a všetka príprava pokrmov jedna báseň, využite exkluzívne ponuky a darujte si pod stromček luxusnú kuchynskú linku za skvelú cenu.

Stavte na prírodné motívy

Chceli by ste si zariadiť bývanie moderne a nadčasovo, ale v dizajnových obchodoch často tápete a nedokážete zladiť farby ani materiály? Potom vás iste poteší fakt, že nie ste sami. Každý skrátka nemá talent na kombinovanie interiérových prvkov a ak ste presne vy tento prípad, vyberte si kuchynskú linku v neutrálnych odtieňoch prírodného motívu. Hnedou, béžovou či bielou farbou nikdy nič nepokazíte a ak zapojíte aj klasiku v podobe dreva, razom získate nábytok, ktorý bude IN dnes, zajtra aj za desať rokov. Nechajte sa inšpirovať napríklad týmto variantom, ktorým je kuchynská linka Demi. Tá jednak zodpovedá spomínaným kritériám a nestojí ani 300 euro!

Farby pre tých odvážnejších

Farebný nábytok je v posledných rokoch neuveriteľným hitom a ak aj vy patríte medzi milovníkov nevšedných odtieňov, určite ho budete chcieť zakomponovať aj do svojho premysleného interiéru. V mnohých predajniach ste možno mali možnosť naraziť na linky červené a prevažne v lesklom prevedení. Tie sa ale pomaly stávajú akousi prvoplánovou záležitosťou, ktorá stráca na atraktívnosti a originalite. Buďte preto štýloví a prekvapte voľbou napríklad fialovej farby, ktorá je pre kuchyňu ideálna. Kombinovať ju možno ako s kovom, tak s drevom a prírodným kameňom a fakt, že kuchynská linka Ramona stojí skvelých 259 eur vás presvedčí ku kúpe.

Luxusní kuchyňská linka Ramona, autor: nabytok-eleganciaLuxusní kuchyňská linka Ramona, autor: nabytok-elegancia

Čiernobiela klasika

Ak bývate v menšom byte, kde je kuchyňa spoločná s obývacou izbou, vždy musíte myslieť na to, aby linka ladila so zvyškom vybavenia. Drevená kuchynská linka je sama osebe krásnym prvkom, avšak spolu s ultramodernou kovanou sedacou súpravou pôsobí nevhodne. Ak už dnes viete, že gauč aj celkový vzhľad miestnosti po čase obmeníte, kúpte si čiernobielu klasickú linku, ktorú možno kombinovať takmer so všetkým.

Černobílá klasika, autor: nabytok-eleganciaČernobílá klasika, autor: nabytok-elegancia

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS