7/12
Skončite s nudným sušením riadu! Kúpte si modulárny odkvapkávač!

Skončite s nudným sušením riadu! Kúpte si modulárny odkvapkávač!

7. prosince 2015 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Príbory , Riad , Sklo

Sponzorované odkazy

Nebaví vás stále rovnaký dizajn odkvapkávačov? Chcete niečo iné a zaujímavé? Potom máme pre vás riešenie! Je ním Verte Drain.

Aj v čase umývačiek riadu sú kúsky a náčinie, ktoré umývate ručne a nechávate odkvapkať. A úplne obyčajný kuchynský odkvapkávač sa stal podkladom k nápadu mladej anglickej návrhárky Sarah Brayshaw z Leedsu. Jej ideou bolo vytvorenie úplne jednoduchého a pritom úplne prispôsobivého kuchynského doplnku. Chcela mať odkvapkávač funkčný, praktický a v trendy prevedení. A išla cestou niečoho, čo na trhu chýbalo – išla cestou modularity.

Zoznámte sa – to je Verte DrainZoznámte sa – to je Verte Drain

Sarah Brayshaw sa zaoberá priemyselným dizajnom, modeláciou v 3D a navrhuje obaly k rôznym výrobkom. Absolvovala Vysokú školu umenia a dizajnu v Leedse a University v Huddersfield. Má osemročné skúsenosti a už získala rad ocenení (napríklad označenie Product Design First Class Hons a ďalšie). Patrí teda k progresívnym dizajnérom súčasnosti. A jej Verte Drain je toho ďalším dôkazom

moduly je možné krásne a jednoducho presúvaťmoduly je možné krásne a jednoducho presúvať

Modularita je šikovná

Verte Drain je štýlový a originálny modulárny odkvapkávač stavebnicového systému. Budete ho milovať nielen pre jeho variabilitu, ale aj pre neopozeraný a šik dizajn. Verte Drain je modulárny, čo de facto znamená, že je stavebnicový, teda zostaviteľný z typizovaných častí – tzv. modulov. Tieto moduly sa dajú presúvať a prispôsobovať tak potrebám domácnosti.

Zoznámte sa – to je Verte Drain

Verte Drain je príjemne pastelovo sfarbený odkvapkávač v bielo-zelenom alebo bielo-ružovom poňatí. Je ľahký, ľahko umývateľný a s mnohými jednotlivými časťami (modulmi).

máte tak zakaždým iný odkvapkávačmáte tak zakaždým iný odkvapkávač

Patrí k nemu

  • veľká tácka
  • doska odkvapkávača
  • kolíky na poháre a hrnčeky, alebo pre podporu väčších kúskov riadu
  • držiak na taniere
  • pružný tvarovateľný odkvapkávač na príbory

Všetko sa dá jednoducho zložiť a rozložiť, pričom vďaka otvorom v doske možno tiež všetko ľahko presúvať a uchytávať na niekoľko spôsobov. Samy otvory ešte k tomu slúžia ako drenážny systém na odvod vody z povrchu dosky odkvapkávača dole do tácke.

variabilný a štýlový Verte Drainvariabilný a štýlový Verte Drain

Variabilita na doraz

Tácku možno využiť aj zvlášť, a kolíky je možné uchytiť podľa potreby aj miesta na doske, rovnako ako je možné odkvapkávač na príbory variabilne vytvarovať aj umiestniť. Držiak na taniere svojim tvarom a spracovaním zaručuje isté uchytenie tanierov, pohárov, hrnčekov a pokrievok. Jeho jednotlivé rebrá (držiaky) nekĺžu, teda všetko čo na ne uložíte k odkvapkaniu, zostane pekne „sedieť“ na mieste.

Pre kuchyňu príliš veľa takýchto modulárnych vecičiek nie je bežne dostať. Verte Drain sa stáva preto priekopníkom modularity v kuchyni. A prináša tak do nudnej sféry odkvapkávačov nový svieži vietor inovácie. Jeho zloženie zaberie pár minút, s demontážou je to rovnaké. Vďaka variabilným presunom modulov máte v kuchyni zakaždým „iný“ odkvapkávač.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS