10/2
Nalaďte svoj domov na jar!

Nalaďte svoj domov na jar!

10. února 2016 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy

Vonku to vyzerá všelijako, sneh, dážď, sychravo a pochmúrne. Nedovoľte aby atmosféra zvonku doľahla aj na váš domov! Nalaďte si ho na jar.

Jarná atmosféra totiž nie je len o vonkajšom počasí. Svojmu príbytku môžete vtisnúť jarnú náladu už teraz. Inšpirovať sa dá v mnohých marketoch s bytovými doplnkami. Jemné dekoračné bytové doplnky v najrôznejšej forme – to sú drobnosti, ktoré tvoria punc domova.

Prebudená jar

Ako prebudiť váš domov v jarnú dekoratívnu oázu? V kurze pre tento rok sú

  • závesné dekorácie z prírodných materiálov a s motívmi prírody
  • umelé kvety ktoré sú takmer na nerozoznanie od tých pravých
  • jemné a veselé svietniky s prírodnými motívmi
  • hladké elegantne krehké sklenené vázy – z číreho i mliečneho či farebného skla
  • porcelánové a keramické glazúrované vázy v jednoduchých líniách a originálnym farebným ladením „do stratena“

Závesné dekorácie rozjasnia stenu každého interiéru

Motívy jari sú dostať v pestrej škále. Dominujú im predovšetkým prírodné motívy a prírodné materiály. Drevené závesné dekorácie sú IN, a dostať ich doslova za pár eur. Napríklad v predajniach KiK za ne dáte bagateľ a budú vašou radosťou na dlho. Závesnú dekoráciu s motýlikmi kúpite za 3 €, so žltou kvetinou za 2 € a s oranžovým kvetom za 1 € a 60 centov.

Krehké vázy a vázičky

Vázy nie sú len obyčajnými nádobami na kvety, ale plnia aj dekoratívnu funkciu. Dokážu krásne doplniť a zútulniť interiér. A výber je pestrý. Môžete vyberať rovnako ako u závesných dekorácií lacno v Kik. Vysoké vázy s výškou 24 centimetrov za 6 €, dvojdielnu súpravu váz za 4 €, vázičky v tvare cibule za 4 € a 2 €.

Svietniky z prírodných materiálov – skvelá voľba pre každý interiér

Kúzlo zapálenej sviečky v štýlovom svietniku má svoj pôvab vždy. Zútulní atmosféru večera, v každom ročnom období. Aj malá napríklad čajová zapálená sviečka dokáže navodiť pocity romantiky, pokoja a pohody. V KiK vašu peňaženku tento trendy kúsok nevyprázdni. Dostať sú tu drevené svietniky s prírodnými motívmi na čajové sviečky za 1 € a 60 centov.

Return umelých kvetín

Popularita umelých kvetov vďaka ich praktickosti, jednoduchému obstaraniu a skvelému súčasnému vzhľadu stále stúpa. Možno ich využiť ako dekoráciu v interiéroch i exteriéroch. Vďaka stále modernejším materiálom a spracovaniu vyzerajú dnes ako živé a sú veľmi vzdialené od gýča. Opäť odporúčame zamieriť do predajní KiK, ktoré teraz ponúkajú umelé kvety rôznych druhov od 2 €.

Zdroj: Kik

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS