24/4
Jar a leto doma s farbou roka

Jar a leto doma s farbou roka

24. dubna 2017 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Nábytok , Obývacie izby , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Chcete si pekne a sviežo užiť jarné a letné dni aj u seba doma? Tak to skúste s menšou či väčšou obmenou vášho zariadenia, ktoré dodá vášmu príbytku jas, energiu, pohodu a harmóniu. Práve taká je farba roka 2017 – Greneery!

Začať môžete napríklad s niekoľkými príjemnými vankúšikmi na povaľovanie sa, v zelenej farbe, ktorá krásne vyznie na sivej sedacej súprave. Alebo rovno si zaobstarať aj rohovú sedaciu súpravu Casilda v neutrálnej sivej farbe. Casilda je rozkladacia (plocha lôžka 123 × 203 cm), s nastaviteľným záhlavníkom a úložným priestorom. Môžete ju kúpiť v pravom aj ľavom prevedení. Za cenu 703 € z pôvodných 880 €.

rohová sedacia súprava Casildarohová sedacia súprava Casilda

Kto by radšej niečo menšie, môže skúsiť apartnú pohovku Alan (úvodné foto) s dvoma veľkými sviežo zelenými vankúšmi na opieranie. Pohovka je neutrálne sivá, má textíliou potiahnutý tvrdý chrbát, a je rozkladacia s plochou lôžka s rozmermi 140 × 200 cm. Možno si ju zaobstarať za 296 €, z pôvodných 381 €.

stolík Tabletstolík Tablet

K pohodlnej sedačke so zelenými vankúšikmi bude perfektne sedieť prístavný stolík Tablet (alebo aj dva či tri tieto stolíky) v sviežo zelenom dekóre s rozmermi 40 × 44 × 40 cm. Odkladacia plocha Tabletu má frézovaný MDF povrch v tvare tácky a tri drevené jaseňové nôžky. Kúpite si ho za 15 €, keď pôvodná cena bola 31 €. To už stojí za úvahu!

sedací vak Buzzsedací vak Buzz

A na váľanie je tu ešte jeden príma kúsok v sviežej zelenej farbe Greneery, ktorým je sedacie vrece Buzz, ktoré milujú predovšetkým deti. Je vyplnené polystyrénovým granulátom, s nosnosťou 120 kg a rozmermi 85 × 120 × 85 cm. Váš môže byť za 74 €.

kresielko Apolena 1kresielko Apolena 1

Alebo ste viac naladení na retro? Aj v tomto dizajne dostanete zaujímavé kúsky so sviežou zelenou. Napríklad apartné a veľmi pohodlné kresielko Apolena 1, s dizajnom patchvorkového vzoru v zeleno-šedo-hnedom prevedení. Kreslo Apolena 1 s rozmermi 72 × 90 × 48 cm, je možné mať aj v inom farebnom prevedení. Kresielko je veľmi príjemné a má ergonomické sedadlo, ktoré vás doslova pozýva na posedenie. Jeho cena činí 111 € z pôvodných 148 €.

taburet Gladiatortaburet Gladiator

Medzi ďalšie trendové kúsky vo sviežom zelenom prevedení sa určite radí taburet Gladiator, z vysoko odolného ABS plastu, so sedadlom z eko textilnej kože. Taburet má praktický úložný priestor, nosnosť 80 kg a rozmery 37 × 50 × 37 cm. Vyjde vás na 40 €.

kancelárske kreslo Felipekancelárske kreslo Felipe

A čo takto zariadiť si svoj pracovný kút doma v trendovej zelenej farbe tiež? Dopomôže vám k tomu kancelárske kreslo Felipe, ktoré je vyrobené z eko kože v kombinácii so sieťovanou priedušnou látkou. Kreslo má vysoké operadlo aj pre krk, pohodlné opierky na ruky, funkciu hojdania a je výškovo nastaviteľné. Kúpite ho za 148 €.

Všetky produkty kúpite v predajniach Sconto Nábytok.

Zdroj foto: Sconto Nábytok

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS