24/7
Krehká krása k vám domov

Krehká krása k vám domov

24. července 2017 v 00.00 , Bytové doplnky , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

V tomto roku sa vracia boom sklenených bytových doplnkov. Má formu masívnu, farebnú, ale predovšetkým krehkú a číru. A táto krehká krása môže byť ozdobou vášho domova.

Nemecká značka Nachtmann Glass už viac ako 180 rokov spracováva a ďalej rozvíja remeselnú výrobu krištáľu. Tým prináša do každodenného života krásu a kvalitu skla. Firma aktívne oslovuje popredné svetové školy dizajnu a pozýva nadaných študentov k účasti na projekte Nextgen.

kolekcia je inšpirovaná voľným pohybom chvostovej plutvy ryby Goldfishkolekcia je inšpirovaná voľným pohybom chvostovej plutvy ryby Goldfish

Rovnako tak bola oslovená aj študentka z Centrálnej Akadémie výtvarných umení v Číne, Zhang Sicong. Bola vyhlásená odbornou porotou dizajnovej súťaže NextGen, ktorú organizuje spomínaná nemecká spoločnosť Nachtmann v roku 2016. Jej návrh sklenenej kolekcie tanierov Jin Yu získal tretie miesto. Od roku 2016 sa kolekcia inšpirovaná miestnou čínskou tradíciou a kultúrou vyrába v Nemecku.

veľký tanier Jin Yuveľký tanier Jin Yu

Kolekcia Jin Yu

Táto krásna kolekcia misy a tanierov Jin Yu bola vytvorená mladou nadanou študentkou a dizajnérkou Zhang Sicong v inšpirácii miestnej čínskej tradícii a kultúry. Celá je navrhnutá z vysoko kvalitného krištáľového skla. Pre kolekciu Jin Yu využila tvorkyňa inšpiráciu voľným pohybom chvostovej plutvy ryby Goldfish, ktorá tradične symbolizuje šťastie a hojnosť v čínskej kultúre.

misa Jin Yumisa Jin Yu

Všetky štyri kúsky vyzerajú veľmi subtílne a krehko. Ich dizajn je jedinečný, a pretože sú vyrobené z kvalitného krištáľového skla, sú veľmi trvanlivé. Budú efektnou ozdobou každej domácnosti, stola, nábytku. Skrátka všade kam ich položíte vyniknú a dodajú interiéru na punce krásy.

malý tanier Jin Yumalý tanier Jin Yu

Kolekcia pozostáva z troch krehkých tanierov rôznych rozmerov – veľký, stredný a malý a potom z krásnej misy. Všetko je možné si zakúpiť aj jednotlivo. Misa má rozmery výška 82 mm, dĺžka 333 mm, šírka 284 mm. Cena činí 26 € s DPH. Veľký tanier má rozmery na výšku 46 mm, dĺžku 382 mm a šírku 300 mm. Za cenu 26 € dostanete v balení dva kusy týchto krásavcov.

stredný tanier Jin Yustredný tanier Jin Yu

Stredný tanier má rozmery: výška 42 mm, dĺžka 270 mm a šírka 240 mm, keď za cenu 20 € bez DPH dostanete tiež dva kusy v balení. Malý tanier má rozmery na výšku 38 mm, na dĺžku 240 mm a na šírku 190 mm a za cenu 15 € s DPH dostanete dva kusy v balení. Všetky tieto krehké krásy sú vhodné do umývačky riadu.

krehká krása pre váš domovkrehká krása pre váš domov

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS