2/2
Svetlo doma aj o štvrtej popoludní? Prečo nie?

Svetlo doma aj o štvrtej popoludní? Prečo nie?

2. února 2018 v 09.15 , Bytové doplnky , Design , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Môžete si ho dopriať, ak máte kvalitné a príjemné osvetlenie vo svojom príbytku. A s kúskami, ktoré vám predstavíme ako super tip súčasnosti, určite neoľutujete.

S produktmi dizajnérov dánskej značky Hübsch si doma namixujete severskú eleganciu, dômyselný dizajn aj príjemne dostupnú cenu. Skrátka pravá pohoda hyggelig! Ich osvetlenie – či už sú to stropné svietidlá, stolové lampy a lampičky, či stojace lampy, dodajú vášmu domovu hrejivosť, útulnosť a originálny náboj. Posúďte sami!

Svietidlo Brass

Brass je závesné svietidlo v retro štýle s moderným nábojom. Brúsené sklo tienidla v šik a elegantnom štýle dodáva svetlu tlmený trblietavý ráz a útulnú atmosféru v priestore, kde ho rozsvietite. Mosadzná pevná časť úchytu a sklenené tienidlo ladí v príjemnej harmónii. Svietidlo má priemer ø22 × h32cm a môže byť vaše za 98 €.

svietidlá Brass a Inger vytvoria parádnu dvojku v interiéri, avšak štýlové sú aj samostatnesvietidlá Brass a Inger vytvoria parádnu dvojku v interiéri, avšak štýlové sú aj samostatne

Svietidlo Inger

Jednoduché, číre, a pritom elegantné je svietidlo Inger s mosadzným zlatým úchytom šnúry a žiarivky. Číre sklo tienidla evokuje krehkosť a nebývalú silu v čistom náboji svetla interiéru. Svietidlo má rozmery s priemerom 30 × 40 cm a dostanete ho za cenu 144 €.

Bambus patrí k veľmi vyhľadávaným materiálom do interiéru a to aj na svietidláchBambus patrí k veľmi vyhľadávaným materiálom do interiéru a to aj na svietidlách

Lampa s bamboo tienidlom

Trendová závesná veľká lampa so šik tienidlom z bambusu dokáže dať útulný ráz každému interiéru. Bambus v súčasnej dobe patrí k vyhľadávaným materiálom a tento vypletaný stojí za povšimnutie. Priemer lampy je 42 × 60 cm a cena 136 €.

Minimalistická stolná lampička s mosadzným tienidlom je šikovným kúskom do interiéruMinimalistická stolná lampička s mosadzným tienidlom je šikovným kúskom do interiéru

Stolná lampička mosadz

Jednoduchá a svojím rázom minimalistická je stolná lampička s tienidlom z mosadze. Tienidlo má tvar eliptického paraboloidu a celá lampa veľkosť s priemerom 15 × 40 cm. Lampa je vhodná pre žiarovku E14, alebo 40 W. Môže byť vaša za 98 €.

Nevšedné strieborné mosadzné svietidlo Loaf Fan vytvára hru svetla a tieňaNevšedné strieborné mosadzné svietidlo Loaf Fan vytvára hru svetla a tieňa

Svietidlo Loaf Fan

Dizajnové svietidlo vyrobené z mosadze v striebornom odtieni vytvára veľmi elegantnú, intímnu, ale napriek tomu modernú atmosféru každého interiéru. Povrch svietidla je umne dierovaný, krásne tak presvitá svetlo žiarovky a vytvára v priestore nebývalú hru tieňa a svetla. Svietidlo je dodávané so závesným systémom, pričom veľkosť tienidla činí 35 Ø x 30 cm a jeho cena je 279 €.

Zaujímavý nápad – lampička čoby papierová lodička, táto je však z vinylu.Zaujímavý nápad – lampička čoby papierová lodička, táto je však z vinylu.

Lampička loďka

Pôvabná lampička v tvare papierovej lodičky je ručne vyrobená v Španielsku z pastelovo ružového vinylu. Vďaka technológii LED vydáva atraktívne a relaxačne tlmené, príjemne mäkké a teplé svetlo. Diódu dostanete v niekoľkých farebných variantoch má dlhú životnosť a nízku spotrebu energie a pri svojich rozmeroch 32 × 16 cm, vás vyjde na 76 €.

Ďalšie šik kúsky nájdete na Nila.cz .

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS