12/2
Dizajnový kúsok pre vás: dekoračná stena Algue

Dizajnový kúsok pre vás: dekoračná stena Algue

12. února 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Byty , Design , Domy , Kuchyne , Obývacie izby , Predsieň , Spálne

Sponzorované odkazy

V príbytku je častým problémom oddelenie obytných zón štýlovo a originálne. Ak riešite práve toto, máme pre vás tip! Určite vás uchváti neobvyklé riešenie členenia priestoru pomocou flexibilnej dekoračnej steny Algue.

Dekoračné steny Algue

Sú dizajnové dekoračné plastové komponenty pripomínajúce konáre rastlín. Dajú sa navzájom prepájať, čím vzniknú flexibilne a rôzne veľké i rozsiahle dekoračné steny. A ponúkajú toľko kreatívnych možností spojenia, že žiadna vytvorená dekoračná stena nebude rovnaká. Vždy bude každá jedinečná a originálna.

Kto je páchateľom?

Na svedomí majú túto dizajnovú štýlovku dvaja bratia z Francúzska. Ronan & Erwan Bouroullec ako dizajnéri a návrhári fungujú už od roku 1997. Pochádzajú z Bretónska a preslávili sa osobitosťou poňatia dekorácií a dizajnu. Majú vlastné štúdio nazvané Ronan & Erwan Bouroullec Design, kde navrhli jedinečné kusy nábytku a interiérových dekorácií pre značky ako Vitra, Cappellini, Kvadrat, Ligne Roset, Magis, Habitat a ďalšie.

Štýlovka domova

Páči sa vám deliaca stena ľahká, alebo priehľadná, či naopak hustá s nepreniknuteľnými zauzleniami? To všetko s Algue vytvoríte. Jedno balenie dekoračnej steny Algue obsahuje 25 komponentov a pokryje jeden meter štvorcový priestoru. Rozmery steny sú 320 × 257 × 40 mm, a materiálom je plast. Cena jedného balenia stojí 78 €.

Vyberie si skutočne každý, keďže tieto variabilné skladačky dostanete hneď v niekoľkých farbách, a to priehľadné, zelené, svetlo zelené, červené, svetlo červené, čierne a biele.

Zakúpiť túto zaujímavú dizajnovú záležitosť možno v online obchode Designbuy.cz , alebo v Design Showroom, Praha.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS