9/4
Párty stany Brimo – keď sa kvalita oplatí!

Párty stany Brimo – keď sa kvalita oplatí!

9. dubna 2018 v 20.45 , Záhradný nábytok

Hľadáte originálny, kvalitný a najmä bezpečný prístrešok na vaše aktivity? Párty stany môžu byť ideálnym riešením, pozrime sa, prečo sa oplatí investovať do poriadneho párty stanu.

Rybárčenie, posedenie na záhrade, organizovanie vonkajšej párty alebo inej akcie, prípadne predávanie produktov na trhoch. Možno si vravíte, že tieto na prvý pohľad nezmyselné činnosti nemajú vôbec nič spoločné. Jedna vec by sa ale predsa len našla. Prídete možno na ňu sami. Predstavte si, že je pekný slnečný letný deň a vy lovíte ryby pri nejakom jazere. Celý deň sedíte na slnku a čakáte na vysnený úlovok. Alebo organizujete párty, vonku máte na stoloch položené jedlo a nápoje. Jasné, veď ku všetkým takýmto činnostiam potrebujete predsa nejaký prístrešok! A nie len taký hocijaký, ale prístrešok, ktorý vám bude spoľahlivo slúžiť. Tu môže vzniknúť problém. Počas horúcich letných dní totiž nechcete nijaký uzatvorený stan, ten totiž bude po pár minútach na slnku tak horúci, že sa od neho radšej budete držať čo najďalej. Jednoduchý slnečník je síce fajn, označiť ho ale za prístrešok by asi bolo prehnané, predsa len, slnečníky sú malé a labilné, nedá sa na ne teda spoľahnúť. Tu sa naskytuje riešenie, ktoré je nepochybne najvýhodnejšie párty stany.

Prečo vyberať osvedčené párty stany?

Ak ste si celí nadšení povedali, že ste konečne našli ten ideálny prístrešok a už ste na odchode nejaký párty stan kúpiť, ešte chvíľku počkajte. Možno sa totiž chystáte urobiť veľkú chybu. Nekvalitný párty stan vám totiž môže spôsobiť viac problémov ako úžitku. Nekvalitný skladací systém párty stanu sa spoľahlivo postará o to, že si zopakujete celú slovnú zásobu nadávok a svoj stan začnete nenávidieť ešte predtým, ako ho poskladáte. Keď sa vám to už podarí, možno si pri prvom daždi uvedomíte, že ten váš párty stan nie je práve certifikovaný párty stan, teda nie je vodotesný, ako ste si mysleli. A keď sa kvôli nekvalitnému náteru začne na jeho labilnej konštrukcii objavovať prvá hrdza, už si pravdepodobne plne uvedomíte, že nekvalitný párty stan sa skutočne neoplatí. Ako ale vybrať kvalitný párty stan?

Spoľahlivé párty stany? Predsa Brimo!

Keď sa povie spoľahlivý párty stan, na značku Brimo sa môžete plnohodnotne spoľahnúť. Rýchlo rozkladajúce sa párty stany Brimo s inovatívnym jednoduchým automatickým systémom zaistenia zaručia, že párty stan dokáže poskladať skutočne každý za pár minút. Jedná sa tak o skutočne bezpečné párty stany, tu ale ich výhody nekončia. Poteší odolná konštrukcia, ktorou len tak hocijaký vietor nezamáva, ktorá je natretá špeciálnou práškovou farbou, ktorá sa postará ochranu konštrukcie pred nárazmi, hrdzou a UV žiarením zo slnka. Rovnako odolná voči UV žiareniu je aj polyesterová plachta, ktorá je, samozrejme, stopercentne vodotesná a odolná voči poškodeniu. Tieto osvedčené párty stany navyše zoženiete v mnohých rozmeroch a farebných prevedeniach. Vyberte si zo širokej ponuky párty stanov aj vy a získajte párty stan, ktorý vám bude robiť len radosť!

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS