27/9
Na vlnách jesennej harmónie a domácej pohody

Na vlnách jesennej harmónie a domácej pohody

27. září 2019 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Nábytok , Riad , Sklo , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Jednoduchosť, štýl a nevtieravý luxus – to je definícia dánskej značky Hübsch. Nechajte sa aj vy okúzliť kúskami tejto značky z Dánska!

Kombinácia konceptuálneho dizajnu, prvotriednej kvality a etického prístupu. Tak možno zhrnúť Hübsch ako taký. Ale je toho oveľa viac. Aj keď väčšina produktov pochádza z Blízkeho a Ďalekého východu, napriek tomu (alebo práve preto) je firma ku všetkým svojim pracovníkom spravodlivá a zabezpečuje im bezpečné pracovné podmienky. V Hübsch totiž veria, že spokojní zamestnanci sú kľúčom tiež k spokojnosti zákazníka.

Jesenné večery s Hübshom

Nalaďte sa na jesenné večery s dánskou značkou Hübsch. Tú definuje obľuba v prírodných materiáloch, jednoduchosť a takisto upokojujúce farby. Farby sú to jemné aj sýte, pritom a napriek tomu upokojujúce.

Minimalizmus s jednoduchosťou

Dánska značka bola založená v roku 2011, a stále každoročne produkuje vysoko kvalitný nábytok a bytové doplnky. Hübsch si zakladá na unikátnom štýle, ktorý je typický pre škandinávsky minimalizmus s dôrazom na jednoduchý a jedinečný detail so šetrnosťou k životnému prostrediu.

V Dánsku aj na Ďalekom východe

Dizajn spoločnosti Hübsch a jeho produktov je navrhovaný celý v Dánsku. Výroba je potom realizovaná po celom svete, najmä na Blízkom a Ďalekom východe. Filozofiou značky Hübsch Interior je predovšetkým dosiahnutie obojstrannej spokojnosti vo vzťahu medzi výrobcom a zákazníkom.

Dve kolekcie ročne

Hübsch Interior pravidelne uvádza každý rok na trh dve kolekcie nového nábytku a bytových doplnkov. Venuje ako sezónnej kolekcii, teda pre jarnú a letnú sezónu a potom pre jesennú a zimnú sezónu. Na začiatku roka – v januári 2019, teda bola predstavená kolekcia Tendencies. A nedávno zasa kolekcia Occasions. Tá obsahuje jesenné dizajnové trendy a tiež už tradične doplnky pre vianočné sviatky.

Páči sa vám? Viac produktov nejdete na Nila.cz tu https://www.nila.cz/znacky/hubsch/ .

Zdroj foto: Hübsch

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS