30/11
Skrine do spálne - vyberte si tú najlepšiu!

Skrine do spálne - vyberte si tú najlepšiu!

30. listopadu 2012 v 07.00 , Spálne

Sponzorované odkazy

Výber nábytku do spálne sa väčšinou odvíja od zakúpenej postele. Stále ešte platí, že pohodlie je nesmierne dôležité, a to obzvlášť v tak uponáhľanej a náročnej dobe. Pohodlie nie je iba hmatateľné, ale aj vizuálne. Prostredie, kde relaxujeme, vnímame všetkými zmyslami. Spálňa by preto nemala byť iba komfortná,ale aj v kvalitnom prevedení. Mala by lahodiť nášmu oku i ostatným zmyslom. A tak výber šatníkovej skrine nie je ničím až tak ľahkým.

Dôraz kladie väčšina z nás na veľkosť a vnútorné usporiadanie. Ak totiž kupujeme spálňu, ktorú nechceme v nasledujúcich rokoch nijako meniť, vyberáme skriňu do spálne veľmi dôkladne.

V ponuke sú skrine s posuvnými dverami, s dverami, ktoré sa otvárajú klasickým spôsobom alebo kombináciou oboch. Väčšina skríň má dnes tiež zrkadlá, čo opäť šetrí priestor v izbe a pridáva na praktickosti.

Najťažšie je zrejme zvoliť ten správny materiál a dať tak izbe jednotný ráz. K tomu slúžia špeciálne programy, kde si zakúpime celú spálňu zladenú do bodky. Druhou možnosťou je nechať si spálňu, a teda aj šatníkovú skriňu, vyrobiť na mieru.

Veľmi moderné je prevedenie vo vysokom lesku. Svoje miesto si na trhu našli aj rustikálne šatňové skrine a pochopiteľne nechýba klasická drevená skriňa. Avšak jedným z najväčších trendov sú vyššie uvedené špeciálne programy, ktoré nám uľahčia usporiadať jednotný ráz celej spálne.

Provizórna šatníková skriňa

Ak ešte nemáte predstavu o vašej spálni či izbe, neinvestujte do šatníkovej skrine príliš peňazí ani času. Zvoľte praktický úložný systém, ktorý využijete neskôr napríklad v inej izbe alebo ho na nejaký čas schováte do pivnice. Dnes na trhu nechýbajú jednoduché šatníkové skrine s dostatočným úložným priestorom. Veľmi šikovným riešením je textilná šatníková skriňa. Finančne nie je príliš nákladná a bez problému ju umiestnite do všetkých priestorov. Nebudete potrebovať ani sťahovacie auto. Úplne ľahko ju kúpite, preveziete aj zložíte sami.

Zdroj: www.ikea.cz , www.nabytok-forliving.cz , Hemer / Thinkstock

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS