27/8
A čo takto krb s udiarňou?

A čo takto krb s udiarňou?

27. srpna 2012 v 07.00 , Krby

Sponzorované odkazy

Príjemne sa zababušiť pod deku na kresle a zadívať sa do upokojujúcich plameňov v krbe. To je snom mnohých z nás. Pri stavbe rodinných domov sa už stali v podstate krby ich neodmysliteľnou súčasťou. Aj vonkajšie krby si rýchlo získali naše srdcia. Využijeme ich na letné večerné posedenie s priateľmi a navyše si s ich pomocou môžeme pripraviť niečo lahodného k jedlu.

Už ste počuli o možnosti krbu s udiarňou? Jedná sa o úplne jedinečný výrobok, ktorý zaiste navnadí naše kulinárske chúťky. Kto by nechcel mať fantastické mäso z vlastnej udiarne?

Aké krby s udiarňou sa ponúkajú?

Pri výbere krbu môžeme zvoliť krb s medenou, kovovou alebo napríklad práve s doudzovaciou strechou, ktorá je posadená na betónovú základňu krbu.

Aké môžu byť výhody takéhoto krbu s douzovaciou strechou? Priame grilovanie, douzovanie aj obľúbené barbecue. Stačí pozvať rodinu a priateľov a tešiť sa zo všetkých výhod, ktoré krby s udiarňou ponúkajú.

Druhou variantou je krb so zabudovanou udiarňou, kde sa douuzuje v pevnom betónovom strešnom dielci, ktorý je súčasťou krbu.

K dostaniu sú aj luxusné krby s udiarňou, ktoré spĺňajú najnáročnejšie požiadavky. Nájdeme kusy v perfektnom dizajnovom prevedení spojené s najvyššou kvalitou materiálu. Nezabúdajme ani na ďalšie príslušenstvo, ktoré je k prevádzke krbu nevyhnutné. Na trhu je už mnoho prvkov, ktoré nám spríjemnia grilovanie alebo vyššie uvedené údenie.

Krb s udiarňou nenahradí pravú udiareň

Musíme si v prvom rade uvedomiť, že krb s udiarňou láka magickým spôsobom „dva v jednom,“ ale nemôže nahradiť klasickú udiareň. Avšak pre občasné údenie údenárskych výrobkov je ideálnou možnosťou.

Všimnime si dobre, za akým účelom si krb kupujeme a aké sú naše požiadavky. Ak sme milovníkmi pokrmov z udiarne, určite sa oplatí poobzerať sa po pravej udiarni. Krb s udiarňou je ideálny najmä pre domácich kuchárov, ktorí berú údenie „športovo.“ Zároveň poskytuje prípravu pokrmov na mnoho spôsobov, čo zaiste každého poteší.

zdroj: www.teplokrbu.cz , www.norman-cz.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS