25/9
Drezová umývačka 3 v 1: jedinečný kúsok roku 2020

Drezová umývačka 3 v 1: jedinečný kúsok roku 2020

25. září 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

Umývačka riadu sa stala v posledných rokoch aj na Slovensku celkom bežným štandardom. Predtým to tak nebolo, ale aktuálne si umývačka nachádza stále viac cestu aj do našich slovenských domácností. A dnes môžete chcieť aj viac – nielen „obyčajnú“ umývačku, ale aj multifunkčnú umývačku.

Chceli by ste mať doma unikátnu umývačku? Takú multifunkčnú, v ktorej umyjete ako riad, tak očistíte ovocie, zeleninu, alebo aj mäso? Nie, nie je to vtip ani kačica, taká umývačka skutočne existuje!

Umývačka 3 v 1

Ak patríte ako ja k ľuďom, ktorí nemajú radi umývanie riadu, určite pre vás umývačka je skvelým pomocníkom do domácnosti. A táto unikátna umývačka 3 v 1 bola navrhnutá tak, aby sa zmestila ako súčasť vášho drezu do kuchynskej linky.

Tiež máte pocit, že sú umývačky riadu dosť neúčelne umiestnené tak, že sa k nim s riadom musíte zohýbať? A že to neprospieva vášmu chrbátu? A ak ste nejako telesne handicapovaní, tak potom máte určite problém. Teda ak ste si nekúpili stolnú umývačku, ktorá však zase na kuchynskej linke zaberá veľa miesta.

To všetko s umývačkou 3 v 1 od značky Fotile bude minulosťou. Uľahčite si život s umývačkou, ktorá sa skutočne zmestí vedľa vášho drezu ako jeho prídavná súčasť! Váš drez sa tak stáva miestom ako pre špinavý, tak aj pre čistý riad.

Múdra integrácia

Tento šikovný dizajn a integrácia umývačky vedľa drezu, a to zapustením do pracovnej dosky elegantne skryje vašu umývačku tak, že ju pridá nerezovému drezu. Umývačka je koncipovaná tak, že uľahčuje zrýchlené otáčanie prúdu vody a zvyšuje tým účinnosť umývacích cyklov. Ďalšia skvelá výhoda inštalácie do drezu spočíva v tom, že znižuje problémy s čistením vo vnútri spotrebiča – nie je potrebné žiadne vaše ohýbanie sa.

Umývačka má tiež ploché vstavané „veko“, vďaka ktorému môžete ľahko udržiavať dosku čistú, bez toho aby ste obetovali povrchový priestor. Okrem čistenia riadu ju možno využiť ako ničiteľa až 99,99% baktérií z potravín – čistiť v nej môžete zemiaky, jahody, jablká, skrátka ovocie a zeleninu, alebo aj napríklad ryby a morské plody. Pomocou ultrazvukovej technológie a turbulentnej rozprášenej vode vaša umývačka odstráni až 90% zvyškov pesticídov.

Umývačka Fotile

Je ideálny pomocník pre akýkoľvek domov, pretože každá domácnosť využíva čo najlepšie optimalizáciu priestoru, ktorý s touto umývačkou skvele realizujete. Umývačka tiež efektívnejšie využíva vodu a energiu, a tak skracuje čas a energiu spotrebovanú klasickou umývačkou na polovicu. Čisto, pohodlne a jednoducho.

môžete v umývačke umývať potraviny-ovocie, zeleninu aj morské plody a rybymôžete v umývačke umývať potraviny-ovocie, zeleninu aj morské plody a ryby

Čo na ňu hovoríte? Pozrite si video ku drezovej umývačke 3 v 1

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS