26/3
Ako navodiť romantickú atmosféru v spálni?

Ako navodiť romantickú atmosféru v spálni?

26. března 2019 v 22.45 , Spálne

Ak sa povie spálna, každý si predstaví niečo iné. Kým niekto pomyslí na pohodlnú manželskú posteľ, do ktorej si zaľahne po náročnej pracovnej smene, niekomu zase pred očami prebehnú intímne chvíle s drahou polovičkou. Ak teda patríte práve do druhej skupiny, poradíme vám, ako v spálni navodiť romantickú atmosféru, aby ste sa mohli oddávať posteľovým radovánkam.

Dominantou každej spálne je bezpochyby manželská posteľ. Čo človek, to iný vkus a iné preferencie. Súčasný trh je našťastie rozmanitý a ponúka pohodlné manželské postele mnohého charakteru. Chcete čalúnenú variantu so zvýšenou posteľnou plochou, alebo by ste radšej masívne prevedenie? Dôležité je, aby bola posteľ pevná, pretože stačilo by niekoľko nocí bláznenia a mohla by sa pokaziť. Rovnako tak by ste mali dôraz klásť ešte na matrac, aby vám poskytl čo najväčší komfort.

Posteľ nie je všetko

Rolety plissé, foto: zaluzie-siete.skRolety plissé, foto: zaluzie-siete.sk

Akonáhle si ľahnete do postele, zrejme by ste si radi dopriali nejaké to súkromie. Zabráňte okoloidúcim, aby nahliadli do vašej spálne cez okná. Kúpte si praktické rolety, ktorými si môžete prítmie vytvoriť aj počas dňa. Ak dostanete s partnerom (či partnerkou) chuť na dlhé popoludňajšie milovanie, žiadny problém. Stačí stiahnuť rolety a oddávať sa nekonečnej vášni.

Ako si okoreniť sexuálny život?

Ak premýšľate, ako si spestriť intímny život, nie je nič lepšie ako vložiť dôveru do hračiek pre dospelých. Základom každej spálne sú vibrátory, s ktorými si užije nielen žena, keď je sama doma, ale tiež pár. Stačí zapojiť fantáziu. Internet je plný inšpirácie.

Akonáhle je človek spokojný v spálni, odráža sa to pozitívne aj na jeho pracovných schopnostiach a nálade. Za všetko môžu hormóny, ktoré sa počas milovania uvoľňujú a navodzujú pocit šťastia a blaha. Vytvorte si teda zo spálne doslova raj, kde sa nielen dobre vyspíte, ale aj si užijete so svojím miláčikom.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS