20/6
Nemusíte ísť do trópov: urobte si ich atmosféru doma

Nemusíte ísť do trópov: urobte si ich atmosféru doma

20. června 2020 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy

Tropický vkus je podľa našinca a tuzemského človeka rýdzo letná vec. Nemáme more, ani tropické rastliny a tú horúčavu a vlhkosť, a napriek tomu si môžete trópy urobiť tak trochu aj doma. Ako? Pomôžu vám k tomu produkty značky H&M.

Áno globálna značka H & M nie je len o móde a módnom značkovom oblečení, je aj o bytových doplnkoch, dizajne interiéru a vybavenia domácnosti. Táto časť ponuky značky figuruje pod názvom H&M Home. Jednoduché a jasné. Tak skúste si naladiť váš domov tropicky!

Čo je potrebné?

Exotické vzory, veselé doplnky a vzory inšpirované prírodou – to sú trópy u vás doma. Tropický vkus je tento rok nielen v lete cool, tak objavte exotické vzory a tipy z H&M Home.

Tropické kvety na stole

Opäť nie v reáli, ale ako motív extravagantného bieleho vzorovaného bavlneného obrusu o veľkosti 140 × 200 cm. Obrus je vyrobený zo 100% bavlny a vyjde vás na 19,99 €. Vykúzli vám tropickú atmosféru pri stolovaní jedna báseň.

Tucan na tanieri

Nie, neľakajte sa, nie je to doslova ako chutný pripravený Tucan, ale len ako potlač a motív na 100% porcelánových tanieroch. Taniere dostanete veľké s priemerom 35 cm za 10,99 € a s priemerom 21 cm za 7,99 €.

Tropic misky

Tropické stolovanie vám doladí skvele tiež súprava troch krásnych drevených a medovo sfarbených misiek za 14,99 €. Tri misky v rôznych veľkostiach sú iste vhodné k praktickému uloženiu mnohých dobrôt na stole. Veľkosti misiek sú 3,5 × 8,5 cm, 5 × 9,5 cm a 6 × 11 cm.

Kúpeľňa s trópami

Áno v kúpeľni môžete kúsok trópov mať vďaka osuškám Tropic s rozmermi 80 × 165, vyrobených zo 100% bavlny. Hebko vám pohladia pri osušení po kúpeli pokožku, pretože majú zamatovo hebkú prednú časť, alebo vám kožu premasírujú hrubšou zadnou stranou zo slučkového froté. Dizajn osušiek je originálny a ladený do žltej kvetinovej podoby. Jedna osuška vás vyjde na 14,99 €.

Trópy na relaxáciu

Odpočívať môžete ako v trópoch na krásnych čiernych alebo sivých obliečkach, ktorými doladíte svoje vankúšiky. Obliečky na 3 vankúšiky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny s obsahom juty (bavlna 65%, juta 35%) a s krytým zipsom. Súprava troch kusov obliečok stojí 19,99 €.

Čo poviete? Necháte sa zlákať kúskami z H&M Home? Všetko si zaobstaráte z pohodlia domova na ich e-shope .

Zdroj foto: H&M Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS