25/1
Ak rekonštrukcia, tak nielen „od podlahy“, ale aj „od dverí“

Ak rekonštrukcia, tak nielen „od podlahy“, ale aj „od dverí“

25. ledna 2021 v 22.30 , Domy

Chcete zmeniť svoje bývanie? Nezačnite meniť iba nábytok. Dôležitú zmenu vnesú do interiéru podlahy aj interiérové dvere.

Bývanie by sme mali meniť od podlahy

Práve nové podlahy dokážu náš interiér zmeniť na nepoznanie. Majú schopnosť zjednotiť štýl nášho interiéru aj opticky zväčšiť, či naopak rozčleniť priestor. Podlahovú krytinu môžu tiež urobiť praktickejšou a menej náročnou na upratovanie. Na akú staviť? Ak plánujete plávajúce podlahy, skúste miesto lamina radšej vinyl. Kvalitné vinylové podlahy vedia dokonalo napodobniť prírodné materiály, ako je drevo, ale aj keramickú dlažbu či dokonca kameň. Sú naviac odolné vode. Takže ich bez problémov položíte aj do kuchyne a do kúpeľne. Môžete preto zjednotiť podlahu úplne v celom byte.

Vinyová podlahaVinyová podlaha

Nebudete riešiť ani mokré upratovanie. Vinyl bez problémov zveríte do rúk aj automatu na umývanie podlahy. To, čo by v škárach poškodilo laminátové aj drevené podlahy, na vinylovej nezanechá vôbec žiadne stopy.

Vinylové podlahy sú naviac veľmi odolné voči opotrebeniu. Preto sa hodia aj do namáhaných komerčných priestorov, či trebárs do interiérov, s ktorých si naše deti urobia ihrisko. Detské elektrické autíčka môžu po vinylovej podlahe jazdiť bez akéhokoľvek rizika. Prežijú aj hojdaciu dosku Utukutu či ďalšie inak predsa len pre naše podlahy problematické hračky.

Elektrické autíčkaElektrické autíčka

Nezabudnite ani na interiérové dvere

Staré dvere príliš parády neurobia. Aj z panelákového bytu dokážeme bez problémov vykúzliť hypermoderný a pohodlný byt.

Interiérové dvereInteriérové dvere

So starými dvermi to však dokonalé určite nebude. Moderné interiérové dvere, obklady na zárubne a kovanie na dvere byt zmodernizujú a ujednotia štýl podlahy, dverí a nábytku. Jeden typ dverí naviac dokáže mať rôzne alternatívy – môže ísť o dvere plné aj so sklom. Dvere mení aj kovanie. Na WC sa hodí špeciálne s WC kľúčom, do kúpeľne zas s vetracou mriežkou. Nezabudnite ani na vchodové dvere. Tie by naviac mali byť bezpečnostné.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS