4/3
Domov budúcnosti: virtuálne v P & G CES 2021 LifeLab Experience

Domov budúcnosti: virtuálne v P & G CES 2021 LifeLab Experience

4. března 2021 v 08.15 , Design , Domáce spotrebiče , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

Virtuálna LifeLab predstavuje interaktívnu prehliadku noviniek pre starostlivosť o domácnosť, zdravie, hygienu a životné prostredie. Hoci výstava prebehla už v polovici januára, je aj tak stále dostupná.

Spoločnosť Procter & Gamble dnes uviedla svoj nový virtuálny stánok P & G LifeLab Everyday na veľtrhu CES, ktorý sa prvýkrát koná virtuálne. Táto platforma, ktorá je k dispozícii účastníkom CES aj verejnosti, kombinuje digitálnu tour s virtuálnou realitou, aby predviedla, ako inovácie a technológie menia život 5 miliárd spotrebiteľov produktov P & G po celom svete.

Návštevníci P & G LifeLab Everyday si môžu vytvoriť vlastného avatara, ktorý im umožní vstúpiť na virtuálnu platformu. Ako avatar potom môžu návštevníci preskúmať výstavu LifeLab a virtuálne komunikovať so zástupcami P & G, alebo si vyskúšať rad technológií a inovácií pre domácnosť a pre našu planétu.

Stále dostupná

Po skončení výstavy CES zostala P & G LifeLab dostupná na www.pglifelab.com . „Radi by sme využili P & G LifeLab aj nad rámec výstavy CES,“ povedal šéfdizajnér P & G Phil Duncan. „Investujeme do tejto strhujúcej virtuálnej platformy, pretože veríme, že najlepším spôsobom, ako pokračovať v kontakte so spotrebiteľmi, partnermi, médiami a ďalšími po celom svete, je pozvať ich, aby sa k nám kedykoľvek pripojili, nech už sú kdekoľvek. “

Bolo vidieť novinky

Oral-B iO

Zubná kefka, ktorá spĺňa všetky očakávania týkajúce sa funkcie a výkonu. Jej magnetický pohon bez trenia a nová hlavica kombinujú oscilačné a rotujúce štetiny s mikrovibráciámi pre profesionálny pocit každodennej čistoty. Video upútavka k nahliadnutiu tu .

EC30

Čistejší spôsob čistenia. Produkty EC30 boli pretvorené do novej podoby tak, aby boli udržateľnejšie než tradičné tekuté produkty. Inovácia bola dosiahnutá elimináciou vody a zameraním len na nevyhnutnú chémiu. Produkty EC30 sa taktiež zbavili plastového obalu. Produkty EC30 sa počas niekoľkých sekúnd aktivujú vodou, ktorá ich pretvorí v silnú účinnú penu.

do radu produktov na čistenie domácnosti EC30 patrí aj čistič WC

Osviežovač vzduchu Febreze Fade Defy Plug

Prvý masový plug-in s integrovanou technológiou mikročipov, ktorý digitálne riadia, koľko vône sa uvoľňuje, a to na základe rozsiahleho spotrebiteľského výskumu, ktorý určil časovo optimálne uvoľnenie vône do priestoru a jej požadovanú intenzitu. Váš domov zostane dokonale osviežený po dobu 50 dní. Osviežovač je navyše vybavený LED svetlom, ktoré sa rozsvieti, keď je čas na doplnenie.

osviežovač vzduchu Febreze Fade Defy Plug

Microban 24

Revolúcia v dezinfekcii domácnosti, ktorá udržuje povrchy chránené pred šírením a množením baktérií po dobu 24 hodín, a to aj po niekoľkých dotykoch.

Dawn PowerWash Dish Spray

Pena aktivovaná rozprašovaním znižuje potrebu namáčania riadu, na ktorom sa prichytili zvyšky jedla, napečené škvrny či odolná mastnota. Pôsobí 5 × rýchlejšie a jediné, čo budete musieť urobiť, je: nastriekať, šetriť a OPLÁCHNUŤ.

50litrová domácnosť

Nedávno začala iniciatíva spoločnosti P & G, ktorá pôsobí naprieč priemyselnými odvetviami a organizáciami a snaží sa zmeniť spôsob, akým sa voda užíva doma aj v širšom mestskom vodnom systéme. Cieľom je riešenie nedostatku vody v mestách.

Sledovanie P & G na CES

Účastníci výstavy CES mali prístup k virtuálnemu P & G LifeLab prostredníctvom stránky vystavovateľa Procter & Gamble. Všetci ostatní návštevníci sa môžu pripojiť k platforme na adrese www.pglifelab.com . Po registrácii sa tu môžu návštevníci pozrieť na virtuálnu platformu, pozrieť sa na ukážky produktov.

O spoločnosti Procter & Gamble

P & G so svojimi preverenými, kvalitnými a poprednými značkami slúži spotrebiteľom po celom svete. Jeho portfólio zahŕňa značky Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay ®, Oral-B ®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, a Whisper®. P & G pôsobí v približne 70 krajinách sveta. Pre novinky a informácie o spoločnosti P & G a jej značkách navštívte stránku http://www.pg.com .

Zdroj foto: P & G LifeLab

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS