3/10
Ikea a Sonos: hitom roku 2022 je stolná lampa s reproduktorom

Ikea a Sonos: hitom roku 2022 je stolná lampa s reproduktorom

3. října 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Stolná lampa s reproduktorom Symfonisk bola uvedená na trh v roku 2019 a bola prvým výrobkom, ktorý IKEA vyvinula spoločne so spoločnosťou Sonos.

O dva roky neskôr uvádzajú IKEA a Sonos na trh novú verziu stolovej lampy s reproduktorom SYMFONISK s ešte lepším zvukom a novým vzhľadom, ktorý si môžete prispôsobiť.

Jedinečná stolová lampa

Nová stolná lampa s reproduktorom Symfonisk opäť kombinuje funkčnosť chytrej lampy a chytrého reproduktora, ale teraz bola vyvinutá s ešte väčším dôrazom na kvalitu a dizajn. Ponúka väčšiu možnosť personalizácie.

Podstavec a variabilné tienidlo

Výrobok je rozdelený na podstavec lampy s reproduktorom Symfonisk a tienidlom, ktoré sa predávajú samostatne. Zákazníci si môžu vybrať medzi čiernou a bielou verziou podstavca, dvoma typmi tienidiel a dvoma farbami.

"Od uvedenia prvej stolovej lampy s reproduktorom SYMFONISK sme sa dozvedeli veľa o tom, ako a kde ju ľudia používajú. Napríklad to, že veľa ľudí používa lampu s reproduktorom na svojich nočných stolíkoch, čo nás doviedlo k vytvoreniu nového, menšieho podstavca. Zároveň zákazníkom ponúkame na výber viac designov, aby lampa lepšie zapadla do jedinečného štýlu ich domácnosti. Zabudovaním reproduktora do stolovej lampy ušetríme miesto, zamedzíme neporiadku a vďaka svetlu a zvuku vytvoríme atmosféru, "hovorí Stjepan Begic z vývojového tímu IKEA of Sweden.

V akých farbách a kedy možno lampu zakúpiť?

V ponuke je textilné, alebo sklenené tienidlo v bielej, alebo čiernej farbe. Vďaka pridanej E26/E27 objímke tiež nová lampa podporuje širšie spektrum žiaroviek. V predaji bude v Česku od januára 2022.

Zdroj foto: IKEA

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS