24/10
Októbrové novinky a inšpirácie z IKEA

Októbrové novinky a inšpirácie z IKEA

24. října 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Kreslá a sedacie súpravy , Nábytok , Obývacie izby , Príbory , Sklo , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Vychutnajte si jesenný čas so všetkým. Vytvorte si doma jesennú oázu harmónie a pokoja. Urobte si pohodový domov s novinkami z Ikea.

Váš domov by mal vyžarovať teplo, ako milé objatie. Vo Švédsku to nazývajú „mys“, ale môžete to nazvať akokoľvek. Pretože vždy je miesto pre zmeny. A na jeseň a v zime sa chcete zababušiť a byť v pohode vo svojej obývacej izbe, ktorá sa vie prispôsobiť meniacim sa potrebám.

Jedine tak môže byť zima pohodová a krásna. Urobte si z obývačky miesto, kde sa cítite doma, kde trávite drahocenný čas pre seba, s najbližšími, alebo kde vítate širšiu rodinu pri zvláštnych príležitostiach.

Inšpirácia pre hrejivý a útulný domov

Sú to novinky ako stvorené k domácej pohode, spoločenskému stretávania aj času strávenom v kuchyni.

  • Vychutnajte si krásu popoludňajšieho čaju, alebo kávy s hrnčekom z tvrdeného skla.
  • Stmievateľná stolná lampa je ideálna do malých priestorov a zútulní akúkoľvek miestnosť vášho domova.
  • Aj v obývacej izbe, ktorý používa veľa ľudí k rôznym činnostiam, nájdete zákutia, ktoré vyčleníte pre odpočinok. Ušiak s vymeniteľným poťahom je perfektný ku stočeniu sa do klbka. Poťah sa ľahko udržuje a môže sa prať. Zababušte sa do vankúšov a plédu a vychutnávajte popoludnie v pokoji a tichu.
  • Dodať pohovke útulnosť môžete obmenou vankúšov v rôznych farbách, poťahom, alebo prikrývkou, napríklad s hravými strapcami.
  • Pohodlné popoludnie na pohovke nie je úplné bez príjemnej desiaty. Vďaka termoske s bezpečným vekom si môžete do obývacej izby bezpečne vziať horúce bez obáv z rozliatia.
  • Niekedy nie je dosť postelí, aby ste uložili všetkých hostí. Premeňte obývaciu izbu na pohodlné miesto na prespanie pomocou mäkkej flanelovej obliečky a lampy na nočný stolík.
  • Predstavte si pohovku, ktorá nie je len dizajnovým stredobodom obývacej izby, ale zároveň túlivým členom rodiny. Trojmiestna pohovka má hlboký sed a pohodlné bočné opierky, ktoré dotvárajú pocit hrejivého objatia.
  • Užite si jedinečnú atmosféru jesene s kombináciou pohárov, sviečok tanierov a príborov v tradičných štýloch oslavujúcich pohodlie a jednoduchosť.

A čo Vianoce a darčeky pre vašich blízkych?

Nie, nie je to predčasné, veď Vianoce budú už za menej ako dva mesiace!

  • Vlnený sveter, fľaša obľúbeného nápoja, alebo zarámovaná fotka… Čaro je v pozornosti, ktorú darčekom vyjadríte.
  • Pokiaľ ide o darčeky pre vašich blízkych, nešliapnete vedľa s vlastnoručnou výrobou. Jednoduché drobnosti môžu mať ten najväčší efekt, takže môžete darčeky prispôsobiť vlastnou kreativitou.
  • Prázdna nádoba, ako napríklad ratanový košík, ponúka obrovský potenciál. Čaro úložných nádob je v tom, že okrem zabalenia sú samy o sebe darčekom.
  • Jednoduchá váza so vzorom, ktorý odráža svetlo, je darček, ktorý bude tešiť rok za rokom. Vylepšite ju strihom z vlastných rastlín, aby ste mohli blízkej osobe odovzdať kúsok niečoho, čo ste sami vypestovali.
  • Pléd, deka, vankúšik, to sú darčeky, ktoré zužitkuje každý a každého potešia. Dajte tento rok blízkej osobe pokoj a odpočinok v podobe mäkkého pleteného plédu, vonné sviečky, alebo nástroje a pomôcky na pečenie či varenie.
  • Súprava odmeriek, ošatka na kysnutie cesta, alebo krájač na cesto budú tým pravým orechovým.
  • Tlakový hrniec je praktický a nespotrebuje toľko energie ako bežný hrniec. V kombinácii s utierkami je to ideálny darček pre kuchárov, ktorí myslia na udržateľnosť.

Sú to novinky ako stvorené k domácej pohode, spoločenskému stretávaniu aj času strávenom v kuchyni. Darčeky nielen pod stromček, ale aj kedykoľvek počas roku.

Zdroj foto a info: IKEA

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS