7/2
Novinky z Ikea: Čas privítať jar!

Novinky z Ikea: Čas privítať jar!

7. února 2022 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Poďte sa začať tešiť na jar už vo februári! Nechajte sa zlákať a poďme spoločne s IKEA vdýchnuť svojmu domovu pocit ľahkosti a radosti. Napríklad vďaka prírodným materiálom, svetlým farbám, alebo originálnym designom.

Vítanie jari je príležitosť na to, aby ste svojej domácnosti vdýchli nový život a vytvorili pocit ľahkosti a radosti! Túžbu po vzdušnosti môžeme počas tohto ročného obdobia vidieť na prírodných materiáloch a vláknach, vrátane brezy, bambusu a bavlny.

Po dlhej, tmavej zime všetci hľadáme svetlé, veselé farby. Pastelovo ružové a fialové odtiene sa pohrávajú s trávovou zeleňou a grafickými linkami. Expresívne abstraktné obrazy slávnej švédskej umelkyne Hilmy af Klint sú kľúčovou inšpiráciou.

Usporiadajte svoju domácnosť

Opustite chaos a vstúpte do svojho domáceho útočiska. Využite múdre a efektívne riešenia, ktoré ponúka značka Ikea. Sú navrhnuté tak, aby maximalizovali potenciál vašej domácnosti a umožnili vám získať späť potrebnú kontrolu, aby ste sa mohli sústrediť na to, na čom naozaj záleží. Či už ide o čas strávený s rodinou, skúmanie nového vzrušujúceho projektu, alebo jednoducho o to, nájsť si chvíľku pokoja s vedomím, že všetko je presne tam, kde má byť.

Novinky z Ikea

Novinky Ikea kladú dôraz na ozvláštnenie jednoduchých predmetov, pretože aj nevyhnutné veci môžu mať svoje čaro, pokiaľ sú vyrobené so starostlivosťou a zo správnych materiálov.

Medzi najvýraznejšie výrobky patria

  • umelecké obliečky na vankúše ručne vyšívané remeselníčkami z Jordan River Foundation od návrhárky Akankshy Deo
  • výber sklenených váz vyrobených z recyklovaného skla od Ilse Crawford, ktoré ukazujú čistý a plastický škandinávsky dizajn.
  • s výraznými prvkami môžeme vidieť u dvoch grafických závesných lámp od návrhárky Hanny-Kaariny Heikkilä
  • rovnako ako pútavých predmetov každodennej potreby, ako je štýlové zrkadlo od Aarona Probyna

Ale je toho oveľa viac, preto neváhajte a zavítajte do najbližšej Ikea predajne a presvedčte sa sami, že vítať jar je možné už teraz.

  • Zdroj foto a info: Mária Cicvárek Fléglová – aDison.cz
  • Úvodné foto: svietidlo od návrhárky Moniky Mulder

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS