21/11
Ako nakúpiť (nielen na Vianoce) rýchlo, jednoducho a z pohodlia domova? Poradí vám Lucia Benešová!

Ako nakúpiť (nielen na Vianoce) rýchlo, jednoducho a z pohodlia domova? Poradí vám Lucia Benešová!

21. listopadu 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Urobte si tohtoročné Vianoce obzvlášť pohodové a nakúpte darčeky pod stromček s predstihom a z pohodlia domova cez internet. Inšpirovať sa môžete tipmi obľúbenej herečky Lucie Benešovej, ktorá je tvárou e-shopu Astoreo. A ak chcete nadeliť prekvapenie na celý advent, stavte na nápadité adventné kalendáre!

Nenechajte tento rok nič na náhodu a vianočné darčeky nakúpte včas. Keďže pandémia covidu opäť silnie a nemožno s istotou predpovedať, čo nás na Vianoce čaká, sú stávkou na istotu nákupy na internete. Pokiaľ vás „googlovanie“ príliš nebaví, existujú aj e-shopy, v ktorých rovno nakúpite darčeky pre celú rodinu.

„Ja tento rok určite aspoň časť darčekov nakúpim na Astoreo, pretože tam majú plno naozaj krásnych vecí. Mám rada darčeky praktické, ale také, čo idú od srdca. Veľmi sa mi páči napríklad možnosť nechať si na uteráky, deky, alebo oblečenie urobiť personalizovanú výšivku. Taký darček je potom naozaj originál,“ dáva tip herečka Lucie Benešová , ktorá vianočnú atmosféru miluje a každý rok sa snaží svoju milovanú osobu niečím prekvapiť.

S prekvapením nemusíte čakať až pod stromček

Prekvapenie na Vianoce jednoducho patrí, a to nielen až na Štedrý deň. Užiť si každý deň malé prekvapenie a malú radosť po celý adventný čas pomôžu aj obľúbené adventné kalendáre, ktoré sa v posledných rokoch stávajú čoraz žiadanejšími „predvianočnými“ darčekmi.

„Adventný kalendár je báječná pozornosť, vďaka ktorej sa obdarovaný naozaj naladí na adventnú atmosféru a užije si celé obdobie od začiatku decembra až po Štedrý deň,“ opisuje Magda Jandová, brand manažérka e-shopu Astoreo.cz , kde nájdete praktického darčekového radcu pre všetky generácie aj ponuku originálnych adventných kalendárov.

Dnes sa už zďaleka nejedná len o „okienka“ s čokoládkami. Na trhu sú dostupné najrôznejšie varianty adventných kalendárov, tie pre deti môžu obsahovať napríklad hračky a doplnky k nim, rôzne kreatívne balíčky, alebo detskú kozmetiku. Pre dospelých sú potom k dispozícii adventné kalendáre s rôznymi delikatesami, čajmi, kávou, kozmetikou a dekoráciami a tak ďalej.

Tipy Lucie Benešovej na darčeky pre celú rodinu

Adventný kalendár Winter Spa

Doprajte svojim blízkym nádherne relaxačný predvianočný čas. Adventný kalendár Winter Spa je plný kozmetických prekvapení, ktoré očaria vôňou borovicového ihličia a zemných bobúľ. Krásne balenie so zimným dekórom obsahuje 24 pozorností. Kúpite na Astoreo.cz za 40 € .

Pre babičku

Kúpeľový set Winter Magic v darčekovom boxe

Kvalitná kozmetika pre starostlivosť o telo s vôňou vanilky dopraje tie najkrajšie a najvoňavejšie odpočinkové chvíle. Všetko v luxusnom zlato-bielom dizajne a zabalené v štýlovom vianočnom boxe. Kúpite na Astoreo.cz za 15 € .

Pre dedka

Prenosné rádio Philips TAR1506

Skvelé vreckové analógové rádio poslúži nielen doma, ale napríklad aj pri práci na záhrade, alebo na rybách. Zmestí sa do vrecka, prekvapí čistým a kvalitným zvukom aj tradičným dizajnom. Počúvať ho je možné aj cez slúchadlá. Prevádzka na 2 AAA batérie. Kúpite na Astoreo.cz za 22 € .

Pre manžela

Pánsky zimný set Nordic Sea

Módny zimný set pre každého muža, ktorý chce aj za mrazivého počasia vyzerať štýlovo. Sada obsahuje pánsku zimnú čiapku, rebrovaný pánsky šál a pánske zimné rukavice. Všetko vysoko hrejivé a v modernom prevedení. Kúpite na Astoreo.cz za 23 € .

Pre syna

Bluetooth slúchadlá Philips TAH4205

Parádne bezdrôtové slúchadlá s tlačidlom na zvýraznenie basov pre ešte lepší hudobný zážitok. Vďaka plochému sklopnému designu sa hravo zmestia aj do každého batohu. Ich štýlovosť ešte zvyšuje atraktívne matné prevedenie. Kúpite na Astoreo.cz za 56 € .

Pre dcéru

Mikina s výšivkou

Extra pohodlná mikina s kapucňou a klokaním vreckom, v ktorej sa navyše ukrýva skvelá vychytávka – skrytý otvor na pretiahnutie kábla slúchadiel! A keďže na ňu môžete nechať vyšiť napríklad meno, alebo obrázok, bude mať vaša malá slečna vo svojom šatníku skutočne originálny kúsok. Kúpite na Astoreo.cz za 21 € .

Pre tých najmenších

Detský kufrík kuchynka

V praktickom kufríku nájdu vaši malí kuchári a kuchárky všetko potrebné pre svoje kulinárske hry. Všetko vo veselých farbách a z odolného plastu. Kúpite na Astoreo.cz za 16 € .

Pre kamarátku

Manikúra Albi – mandala

Všetko potrebné na starostlivosť o nechty v krásnom farebnom puzdre s obľúbeným motívom mandaly. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky. Kúpite na Astoreo.cz za 8 € .

Zdroj info a foto: astoreo.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS