17/7
Luxusné kožené sedačky nezašpiní ani gurmánska káva

Luxusné kožené sedačky nezašpiní ani gurmánska káva

17. července 2022 v 00.00 , Nábytok

Obývačka je srdcom bytu a zaslúži si to najlepšie. Ak sa na niečom neoplatí šetriť, tak je to sedacia súprava. Kúpte si tú s dokonalým dizajnom a v top kvalite.

Aj lacné sedacie súpravy sa dnes tvária dizajnovo. Ale dojem na vás urobia často iba na fotke, ktorá prešla rukami grafika znalého „čarovania“ s Photoshopom. Pokiaľ ich pred zakúpením máte šancu vidieť na vlastné oči, či sa do nich dokonca usadiť, zistíte, že to rozhodne nie je tá správna voľba.

Kvalitná sedacia súprava je síce nákladnejšia, ale rozhodne sa vyplatí

Dokonalý dizajn, ergonómia, kvalitná konštrukcia aj materiály – to sú benefity, ktoré zo zdanlivo drahej sedacej súpravy urobia ekonomicky výhodnú. Životnosť lacných sedacích súprav je maximálne tri roky. Obvykle sa ako prvé rozpadne čalúnenie, ale lepšie na tom nebýva ani konštrukcia. Drahšie sedacie súpravy vám naopak vydržia aj viac ako dvadsať rokov a takmer na nich nepoznáte dĺžku používania. Stávka na kvalitu sa rozhodne vyplatí. Kvalitné sedačky Bratislava – to je dom nábytku ALBERO. Príďte si vyskúšať, ako vypadá dokonalé domáce pohodlie.

Sedacie súpravy s textilným aj s koženým čalúnením

Prekvapivo je niekedy textilné čalúnenie tak odolné, že odolá aj pazúrikom našich domácich maznáčikov. Kto si však chce dopriať skutočný komfort, staví na luxusné kožené sedačky.

Nemusí ísť len o čiernu kožu. Práve naopak. Vyberiete si z nádherných farieb kože a užijete si krásu tohoto prírodného materiálu. Ide o veľmi odolný materiál a ani vaša rozliata gurmánska káva, ktorú si tak radi v obývačke vychutnávate, kožu nepoškodí. Stačí ju utrieť handričkou a po vyliatej káve nie je ani stopa.

TIP: Luxusné sedacie súpravy – lineárne, do L aj do U, také kúpite v ALBERO nábytok. Vyberiete si tu zariadenie pre celý byt či rodinný dom, vždy s dôrazom na najtrendovejší dizajn a najvyššiu kvalitu.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS