25/1
Kožené sedačky – extravagantný spôsob sedenia

Kožené sedačky – extravagantný spôsob sedenia

25. ledna 2014 v 06.45 , Nábytok , Obývacie izby

Sponzorované odkazy

Kožené sedačky sú nesmrteľná klasika, mnoho z nás ju má doma a väčšina si ju pochvaľuje. Avšak tento trend skrýva množstvo strastí. Spomeňme si napríklad zle vybraný materiál, ktorý sa začína šúpať po niekoľkých mesiacoch, ale to nebude prípad nasledujúcich kožených sedačiek, pretože sme si pre vás pripravili niekoľko tipov na pohovky, ktoré v slovenských domácnostiach len tak nenájdete, čo je však škoda.

Avšak poďme sa pozrieť na originálne kožené sedačky, ktoré sme si pre vás pripravili. Nutné dodať, že si budeme predstavovať limitované kúsky, ktorých sa nevyrába veľké množstvo. Prakticky ide o kusovú výrobu, čo sa samozrejme premietne aj na cene produktu. To ale neznamená, že na podobnú pohovku nenarazíte v obchodoch, takže ak sa chcete nechať inšpirovať, snáď článok poslúži.

Damier adjustable sofa

Začnime s niečím naozaj nevšedným, túto sedačku si naozaj s ničím iným nepomýlite. Jedná sa prakticky o jednoduchý štvorec, ktorého jedna štvrtina sa dá vyklápať a tvorí tak podperu, na ktorú sa môžete položiť. Do futuristickej obývačky sa bude celkom určite hodiť, môžete si byť istí, že vaša návšteva si túto pohovku zamiluje.

Damier adjustable sofa – mossonline.comDamier adjustable sofa – mossonline.com

BC252 Leather and Chrome Sofa

Tento kúsok má k sedačke o niečo bližšie. Opäť musíte mať v povahe trochu bláznivosti, aby ste si ju zostavili do obývacej izby, ale to nie je vôbec zle. Nám sa táto pohovka páči a výber nábytku do obývacej izby k tejto sedačke rozhodne nebude jednoduchá úloha, ale výsledok bude stáť za to. K dostaniu je tiež v čiernej farbe.

BC252 Leather and Chrome Sofa – betterlivingthroughdesign.comBC252 Leather and Chrome Sofa – betterlivingthroughdesign.com

RPH sofa

Nasledujúcu pohovku má na svedomí dizajnér Fabio Novembre a musíme povedať, že ide takmer o majstrovské dielo. Sedačka vyzerá úplne fenomenálne z akéhokoľvek uhla, dosť by nás zaujímalo, ako vyzerá v reáli. Avšak vyberať môžete z niekoľkých farebných kombinácií, zaujímavá voľba bude celkom iste aj biela farba.

RPH sofa – unicahome.comRPH sofa – unicahome.com

Hollow 3-seat Sofa

Nakoniec sme si pripravili sedačku, na ktorú sa zmestia traja ľudia, a v podstate ide o najumiernenejšiu pohovku, ktorú si dnes uvádzame. Chceme opäť demonštrovať, že v jednoduchosti je krása a táto sedačka sa snaží o čo najmenšiu zložitosť.

Hollow 3-seat Sofahivemodern.comHollow 3-seat Sofahivemodern.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS