4/11
Praktická elegancia: Vonkajšia sprcha Cascade

Praktická elegancia: Vonkajšia sprcha Cascade

4. listopadu 2013 v 08.00 , Bytové doplnky , Byty , Design , Domy , Kúpeľne , Vane a sprchové kúty , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

S vonkajšími sprchami sa najčastejšie stretnete na morských plážach alebo verejných kúpaliskách. V súčasnej dobe však už nie je žiadny problém zaobstarať si svoju vlastnú vonkajšiu sprchu, ktorú počas horúcich letných dní dobre využijete pri svojom vonkajšom bazéne, na terase alebo v záhrade.

Aké sú možnosti?

Ak uvažujete o investícii do vonkajšej sprchy, asi sa nebudete obzerať po veľkej sprche, ale vaše priority budú niekde inde. Ako ideálny variant sa po všetkých stránkach javí minimalistická vonkajšia sprcha Cascade od spoločnosti Tradewinds.

Táto sprcha v sebe kombinuje ako elegantný a módny vzhľad, tak aj funkčnosť.

Autor: TradewindsAutor: Tradewinds

Elegantný vzhľad a kvalitný materiál

Vonkajšia sprcha Cascade je vyrobená z veľmi kvalitných materiálov. Kombinácia pozinkovanej ocele a agátového dreva v sebe skrýva práve vyššie spomínanú eleganciu a funkčnosť v jednom.

Veľkou výhodou vonkajšej sprchy Cascade je nielen jej elegantný vzhľad, ale tiež jej veľmi dobrá skladnosť a manipulovateľnosť. Telo sprchy sa skladá z vertikálnej rúrky, na ktorej je umiestnený jednoduchý regulátor tlaku vody. Z kratšej horizontálnej rúrky potom v širokom rozsahu tryská prameň vody, ktorý v mnohom pripomína prírodný vodopád.

Náročnejšieho užívateľa určite poteší aj plocha na nohy, ktorá je vyrobená z na dotyk veľmi príjemného a komfortného agátového dreva.

Autor: TradewindsAutor: Tradewinds

Inštalácia sprchy

Systém vonkajšej sprchy Cascade je veľmi jednoduchý a s jej inštaláciou si poradí doslova každý. Sprcha obsahuje konektor, pomocou ktorého ju veľmi jednoducho prepojíte so záhradnou hadicou, ktorou privádzate do zariadenia vodu.

Keďže vonkajšia sprcha je primárne určená na inštaláciu na otvorených priestranstvách, treba oceniť aj to, že všetok materiál je odolný voči slnečným lúčom, takže ani po niekoľkých rokoch ustavičného používania nezistíte na tele sprchy žiadnu chybu na kráse.

Sprcha Cascade je dodávaná v rozmeroch 70 × 70 × 220 cm a váži 30 kilogramov.

Autor: Wicker Paradise

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS