28/9
Kuchynské novinky Eva Solo: Doplnky, ktoré vám uľahčia varenie!

Kuchynské novinky Eva Solo: Doplnky, ktoré vám uľahčia varenie!

28. září 2012 v 07.00 , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Kuchynské doplnky – pomocníci, ktorá vám často uľahčia a urýchlia vaše varenie. Pomôžu vám s prípravami potravín pred varením, ale aj pri samotnom kuchtení. Sú ale nielen dokonalými pomocníkmi, ale aj dizajnovými kúskami pre moderný vzhľad vašej kuchyne.

V tomto článku vám prinesieme novinky od značky Eva Solo, ktoré môžete zakúpiť na stránkach Devilshop.cz .

Kuchynské doplnky Eva Solo

Silikónové chňapky – doplnky, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kuchyni. Silikón zaisťuje dostatočnú ochranu pred teplom a navyše je veľmi hygienický vďaka jeho ľahkej umývateľnosti. Tieto strieborné chňapky Eva Solo môžete zakúpiť za približne 36 eur.

Pri príprave šalátových pokrmov sa vám určite bude hodiť centrifúga na šaláty vyrobená z gumy. Tá vám uľahčí jeho umývanie a sušenie. A ako tento pomocník funguje? Stačí vložiť šalát do nádoby a vyplákať, potom s nádobou a šalátom točiť dokola, kedy sa nečistoty oddelia a zostanú u dna centrifúgy. Ako jednoduché, že? Jeho cena je bohužiaľ trochu vyššia, a to približne 50 eur.

Čerstvá ovocná alebo zeleninová šťava – to sú vitamíny a živiny, ktoré si teraz budete môcť dopriať každý deň. A vďaka čomu? Vďaka dizajnovému lisu od Eva Solo, ktorý je z ručne fúkaného skla a nerezu. Jeho cena je 46 eur.

Mozole, odreniny a boľavé ruky – to sú pocity spojené s prácou so škrabkou. Toto už je však minulosťou! Škrabka od Eva Solo je vyrobená z nerezu a plastu a dokonale vám padne do ruky. Šúpanie zemiakov, jabĺk a iného ovocia alebo zeleniny bude hotové za minimálny čas a bez akejkoľvek zdravotnej ujmy. A koľko tento pomocník stojí? Na Devilshop.cz ho zakúpite za približne 34 eur.

Máte chuť na jablko, ale neznášate jadrovníky? Užite si jablko bez jadier vďaka ďalšiemu pomocníkovi od Eva Solo, a to je Vykrajovač jadrovníkov. Počas chvíľky môžete spokojne chrúmať jablko alebo pripravovať z tohto ovocia nejaký lahodný pokrm. Jeho cena je približne 34 eur.

Zdroj: http://www.devilshop.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS