17/12
Vianoce 2012: Originálne adventné vence

Vianoce 2012: Originálne adventné vence

17. prosince 2012 v 18.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Tretia adventná nedeľa je už za nami, ale ešte jedna- tá posledná, na nás stále ešte čaká! Ak ste si ešte žiadny adventný veniec nestihli zadovážiť, alebo žiadny ani nekupujete, možno vás tento článok inšpiruje a hneď si taký kúpite, alebo dokonca sami svojimi ručičkami vyrobíte.

Kto naozaj miluje Vianoce a drží sa vianočných tradícií, nesmie zabudnúť práve ani na onen adventný veniec a poctivo každú adventnú nedeľu rozsviecovať sviečku. Je to veľmi krásny a romantický zvyk. A priznajme si, keď si v nedeľu s rodinkou uvaríte čaj, ukrojíte vianočku, zapálite si sviečku na venci a len tak pekne si užívate adventný deň, sú to proste rodinné chvíľky na nezaplatenie.

My vám v tomto článku prinášame niektoré originálne a pre túto zimu trendové adventné vence, vyrobené " v obchodíku U Barborky":[http://www.dekorace-sperky.cz/] .

Adventné vence

Keďže Vianociam 2012 dominujú predovšetkým prírodné materiály, vybrali sme sa pre vás adventné vence predovšetkým z prútia, dizajnované lesnými šiškami a drevenými hviezdičkami. Všetko je nakoniec zdobené flitrami, pretože čo si budeme rozprávať, ale vianoce sú krásne, keď sa všetko blyští!

Cena týchto venčekov je viac ako príjemná. Neváhajte, príďte ešte dnes!

Zdroj: http://www.dekorace-sperky.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS