6/5
Posaďte sa prosím!

Posaďte sa prosím!

6. května 2016 v 05.15 , Design , Nábytok , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Domov je oáza pokoja. Alebo mal by byť. Ale nielen tam sa zdržiavate. Na záhradu, na piknik alebo na cestovanie je niekedy potrebné vybavenie, ktoré je ľahké, prenosné, skladné a jednoduché na údržbu. Ideálne ešte flexibilné.

Takému účelu mnohokrát domáce vybavenie nevyhovuje. Napríklad také stoličky, ktoré máte doma, sú celkom iste nie vhodné na cesty, vynášanie na záhradu, na grilovanie, na piknik či na kempovanie.

Máme pre vás skvelé riešenie, A nielen jedno, ale hneď dve. Skúste novú skladnú stoličku Leki Chiller a Leki Breeze, ktorú si obľúbila aj víťazka SP v biatlone Gabriela Soukalová.

Nové skladacie stoličky Leki Chiller a Leki Breeze, sú kompaktné, ľahké a pohodlné skladacie stoličky. Ideálne kúsky na kempy, piknik, pláže, festivaly, pláže, na rybárčenie, do prírody, pre rodinné výlety, grilovacie párty a ktovie kam ešte.

Najväčšou výhodou stoličiek Leki je ich neuveriteľná skladnosť, keď oproti normálnym stoličkám sa Chiller alebo Breeze vojde bez ťažkostí do batohu a jej zloženie alebo rozloženie je naozaj otázkou sekúnd a akoby mávnutím čarovného prútika.

Leki BreezeLeki Breeze

Leki Breeze

Je tou menšou z dvojice stoličiek, s váhou 1090 g. Po rozložení má rozmery 69×44×49 cm, sedadlo vo výške 30 cm a nosnosť pri štandardnom používaní dosahuje až 145 kg. Pokiaľ ju zbalíte, stane sa z nej razom balík o veľkosti len 14×12×33 cm ktorý ľahko schováte do batohu. Skladaciu stoličku Leki Breeze môžete mať za 105 €.

Leki ChillerLeki Chiller

Leki Chiller

Je o málinko väčšia ako Breeze s váhou 1339 g, výškou sedadla 41 cm a po rozložení má 84×50×58 cm. Nosnosť pri štandardnom používaní zostáva ako pri menšej Breeze do 145 kg. A opäť zložením máte v ruke malý balík s rozmermi veľkosti 14×12×38 cm, pre ktorý iste v batohu nájdete miesto. Tento variant môžete kúpiť za 125 €.

Technológia na jedničku

Obe stoličky – ako Breeze, tak Chiller majú extrémne robustnú a ventilovanú sieťku v sedacej časti. Spodná konštrukcia je vyrobená z vysoko pevného hliníka a s technológiou Speedfold. Plast vystužený sklenými vláknami spolu s ľahkými tyčkami tvorí jednoduchý a vysoko pevný a stabilný systém, ktorý istia gumové nohy s hrotmi pre vyššiu stabilitu.

Na prednej strane nájdete vrecko, ktoré je možné pripevniť iba na suchý zips. Ďalším skvelým doplnkom je držiak na nápoj, opäť na suchý zips, takže si môžete pohodlne zvoliť stranu, na ktorú si ho dáte. Stoličku si môžete zakúpiť v niekoľkých farebných kombináciách – viac Leki.cz .

Zdroj foto: LEKI

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS