27/12
Príroda u vás doma

Príroda u vás doma

27. prosince 2017 v 07.15 , Bytové doplnky , Kuchyne , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Nahraďte plastových pomocníkov u vás doma praktickými kúskami z prírodných materiálov, ktoré pretrvajú veky a budú stále krásne, pričom patina na nich spôsobí ich exkluzivitu.

Skúste byť eko. Skúste doma niečo inak, tak, aby ste nezaťažovali životné prostredie tvorbou zbytočného odpadu, ktorý vzniká predovšetkým využitím plastov. Tie sú ťažko rozložiteľné aj recyklovateľné. Tak využite vo svojom príbytku, na výzdobu aj praktickému použitiu predovšetkým prírodné materiály. Tie sú ekologické, vcelku ľahko rozložiteľné aj obnoviteľné. Medzi ne nepochybne patrí drevo.

Napríklad od firmy Andrée Jardin, čo je uznávaná francúzska firma, ktorá viac než storočie udržuje tradíciu výroby kief, metiel a zmetákov. Jej krédom je prepájanie toho najlepšieho zo starého (osvedčenej metódy spracovania bukového dreva i hodvábnych štetín) a nového (spolupráca s mladými dizajnérmi). Vďaka firme AJ vznikajú krásne, poctivo vyrobené a užitočné domáce potreby, ktoré zahrňujú od hubiek cez kefy na topánky až napríklad po štýlovú prachovku z pštrosieho peria. Fenoménom sú ich prírodné kartáče André Jardin, ktoré stelesňujú krásny dizajn a kvalitu, čo vydržia po generácie, do kuchyne, na upratovanie i na hýčkanie do kúpeľne.

zvon Heritagezvon Heritage

Zvon Heritage

Je vyrobený z dreva a gumy, má dĺžku 35 cm a šírku 15 cm. Môže to byť váš štýlový a nenahraditeľný pomocník na čistenie odpadov. Rukoväť je z jaseňového dreva, ktoré je pevné a veľmi odolné proti vlhkosti. Zvon Heritage vyjde na 13 €.

Heritagge, kefa na teloHeritagge, kefa na telo

Kefa na telo Heritage

Precízne vyrobená kúpeľňová kefa z tepelne modifikovaného jaseňového dreva so štetinami z rastlinných vlákien v klasickej hnedej farbe, má rozmery 30 × 9 cm a jeho cena činí 14 €. Tvar kefy dovoľuje uchopiť ju veľmi dobre do ruky a rozmaznávať telo peelingom a očistou. Modifikované jaseňové drevo sa vyznačuje vynikajúcou odolnosťou proti vlhku.

Kefa na hrnceKefa na hrnce

Kefa na hrnce

Kvalitné prevedenie a klasický dizajn, to je kefa z jaseňového dreva, so štetinami z prírodných vlákien, ktorá je špeciálne navrhnutá pre jednoduché čistenie hrncov. Šikmý uhol vlákien umožňuje dokonalé čistenie inak ťažko dosiahnuteľných kútov vašich hrncov a pekáčov. Cena činí 7 €.

Heritage, kefa do kúpeľaHeritage, kefa do kúpeľa

Kefa do kúpeľa Heritage

Príma kefa s rastlinnými vláknami nemôže vo vašej kúpeľni chýbať. Zaistí všetku starostlivosť, ktorú vaša pleť potrebuje. Ideálne pre peeling či masáž celého tela. Uvidíte, že po použití bude vaša pleť jemnejšia a hladšia. Má priemer 7 cm, a vyrobená je z tepelne modifikovaného jaseňového dreva, ktoré sa vyznačuje vynikajúcou odolnosťou proti vlhku. Jej cena je 22 €.

Úvodné foto: kefy na čistenie a na leštenie topánok

Zdroj foto: Nila

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS