8/3
Jarné upratovanie ľahko a štýlovo: s Andrée Jardin

Jarné upratovanie ľahko a štýlovo: s Andrée Jardin

8. března 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Byty , Design , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Jar už mohutne dýcha na chrbát zime a príroda sa pomaly prebúdza. S ňou nastáva obdobie rozpuku a nového života. Aby ten váš bol stále pohodový, aj vy potrebujete na jar upratať svoj príbytok. Zlikvidovať všetko staré, vymiesť odvšadiaľ prach a mať doma útulne a čisto. Skúste to tento rok trochu inak – pojmite jarné upratovanie štýlovo. Pomôžu vám k tomu štýlové výrobky značky André Jardin.

André Jardin je francúzska firma, ktorá má už viac ako storočnú tradíciu výroby kief, metiel, zmetákov a mnohých ďalších produktov do domácnosti. Jej krédo znie „prepájať to najlepšie zo starého a nového“. A tak sa v ich kúskoch snúbia osvedčené metódy spracovania bukového dreva aj hodvábnych štetín spolu so spoluprácou s mladými dizajnérmi. Výsledok je viac ako príjemný, vznikajú tak krásne, poctivo vyrobené, praktické užitočné potreby pre domácnosť, ktoré siahajú od kief, zmetákov cez hubky až napríklad po štýlovú prachovku z pštrosieho peria.

Vyskúšajte elegantné kefy z prírodných materiálov, štýlové prachovky, praktické metličky a lopatky André Jardin aj vy! A ak máte radi voňavú domácnosť, iste vám príde vhod aj esenciálny olejček, ktorý vašu domácnosť rozvonia prírodnou drevitou cédrovou vôňou a zbaví ju nepríjemných roztočov aj molí. A keď pár kvapkami olejčeka potriete štýlové drevené domčeky André Jardin z cédrového dreva, a postavíte ich na poličku, mole a roztoče si u vás ani neškrtnú. Môžete ich mať pospolu, čo vám zaručí silnú a intenzívnu vôňu, alebo domčeky postaviť ako dekoráciu inde a olejček využiť zvlášť – do aromalampy, do zvlhčovača, na kúrenie, či len kvapnúť na nejakú mištičku či tanierik. Oboje – cédrový domček aj cédrový olejček je samostatne na krásnu vôňu, mole a roztoče efektívny.

Bio cédrový esenciálny olejBio cédrový esenciálny olej

Bio cédrový esenciálny olej

Cédrový esenciálny olej v bio kvalite, má príjemnú drevitú vôňu s jemným gáfrovým nádychom. To je ideálny do interiéru. Céder je efektívnym pomocníkom pri nachladnutí, keď uvoľňuje dýchacie cesty. Má aj relaxačný a upokojujúci efekt, a je prírodným repelentom proti drobnému hmyzu ako sú malé mušky, mole aj roztoče. Nakvapkajte pár kvapiek oleja kamkoľvek a rozmiestnite po interiéri. Alebo môžete pár kvapiek esenciálneho cédrového oleja pridať do čistého rastlinného oleja či krému, a vytvoriť si tak vlastnú originálnu vôňu, ktorou rozvoniate príbytok umiestnením na poličku, komodu či inde. Cédrový olej vás vyjde na 7 €.

cédrové domčekycédrové domčeky

Cédrové domčeky

Krásna a pôvabná dekorácia v škandinávskom štýle sú tieto cédrové domčeky. Môžu sa stať nielen vkusnou, ale aj funkčnou dekoráciou. Cédrové drevo totiž jemne vonia a odpudzuje tak drobný hmyz. Jeho účinok zosilníte, keď ho potriete bio éterickým olejčekom z cédra. Za chvíľu máte z domčekov prírodný, ekologický a zároveň veľmi účinný odpudzovač roztočov, molí, komárov a ďalšieho drobného hmyzu.

Toto môžete využiť umiestnením kamkoľvek – v šatni, v šatníku, v predsieni, v hale, v spálni či obývačke. Vôňa vám na domčekoch vydrží aj niekoľko mesiacov. Potom vôňu znovu aktivujte – nanesením niekoľkých kvapiek esenciálneho oleja z červeného cédru, ale využiť možno aj iný esenciálny olej ako aromaterapiu. V balení ktoré vás vyjde na 16 € sú tri domčeky, a to veľký domček 10 × 7 × 3 cm, stredný 7 × 3,5 × 2,5 cm a malý domček 6 × 3,5 × 2,5 cm.

Prachovka sa pštrosími peramiPrachovka sa pštrosími perami

Prachovka

Aj upratovanie prachu môže byť tak štýlové s touto stredne veľkou prachovkou. Je vyrobená z kvalitného bukového dreva, čiernej kože a pravého pštrosieho peria. Pri výrobe prachoviek boli použité iba odpadnuté pštrosie pierka. Vďaka jemnosti pierok nie je potrebné presúvať ani pri utieraní prachu žiadne predmety, perie ich vyčistí efektívne, ale zároveň šetrne. Prachovka je vhodná na všetky povrchy a vďaka dlhej násade ju využijete aj do výšok. A po upratovaní nepatrí prachovka nikam do skrine! Slúži ako elegantný dekoračný predmet. Prachovka o rozmeroch 40 × 40 s násadou 73,5 cm, vás vyjde na 44 €.

Kefa na fľašeKefa na fľaše

Kefa na fľaše zahnutá

Je koniec nepríjemného čistenia fliaš. S touto praktickou kefou to bude hračka. Je jedinečná tým, že má dva druhy vlákien, a to pevné hodvábne štetiny a jemné bavlnené na špici. Tie prvé vyčistia všetky pevné nečistoty, a tie druhé odstránia aj posledné usadeniny. Táto kefa s ohybnou rúčkou z nerezového drôtu má očko na zavesenie, dĺžku 49 cm a priemer kefky 6 cm. Vyjde vás na 9 €.

set metličky a lopatkyset metličky a lopatky

Metlička a lopatka

Exkluzívna metlička s lopatkou, ktoré do seba zapadnú ako dve neoddeliteľné časti a šetria tak vaše skladovacie miesto. Dizajnový set metličky a lopatky na omrvinky, vznikli v spolupráci so značkou Mr & Mrs Clynk. Je praktická, jednoduchá, ale pritom moderná a elegantná. Materiál metličky je bukové drevo, štetiny a syntetické vlákno a lopatka je z lakovaného plechu. K dispozícii je v červenej, sivej, a čiernej farbe lopatky a vyjde vás na 32 €.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková.

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS