28/3
Rozkvitnutá domácnosť

Rozkvitnutá domácnosť

28. března 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Riad

Sponzorované odkazy

Jar je tu a vy premýšľate, ako navodiť jej energiu aj u vás doma? A čo tak niekoľko nevyhnutných, dekoračných aj praktických drobností s motívom kvetín: Majte na jar rozkvitnutú domácnosť!

Kvety dokážu náš domov pekne rozsvietiť. Kvetinové vzory ozvláštnia aj minimalistické interiéry a dodajú im atmosféru nevšednosti. Rezané kvety sú tiež krásne, ale dlho nevydržia. Kvety sa dajú zakomponovať do vašej domácnosti aj inak.

Ako na to?

Siahnuť môžete ako po bytových doplnkoch, tak po riad jedálenského servisu, ale aj mnohých ďalších drobnostiach s motívom, ktorý vám vyčarí úsmev na tvári.

Kvetinová romantika

Kvetinové dekorácie dokážu interiéry premeniť na nepoznanie. Vdýchnu miestnosti romantickú atmosféru a nalákajú nás na príchod jari. Ak sa už nemôžete dočkať, keď vonku všetko rozkvitne, siahnite napríklad po sviečkach v podobe ružových kvetov, alebo ďalších kvitnúcich doplnkoch.

Dáte si kávu, alebo čaj?

Ak patríte k náruživým milovníkom kávy, alebo čaju, doprajte si svoj obľúbený nápoj v peknom hrnčeku. Rozkvitnuté ruže a ďalšie kvety vás ale budú určite baviť aj na dezertných či klasických pohárikoch, kde vyzerajú skrátka úžasne.

Poriadok vždy a všade

Poriadok musí byť, to už hovorili naše babičky. A preto si môžete obľúbené kvetinové motívy užiť aj na upratovacích pomocníkoch, s ktorými pôjde upratovanie jedna báseň. Farebný vzhľad kvetov vám tak môže spríjemniť chvíle, ktorým príliš neholduje asi nikto z nás.

Produkty dostanete v predajniach KiK.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS