4/7
Smart domácnosť: jednoducho a chytro

Smart domácnosť: jednoducho a chytro

4. července 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Smart Home a clever Home sú pojmy, ktoré aktuálne letia svetom. Chcete takú múdru domácnosť a domov mať aj vy? Nie je nič jednoduchšie! Skúste naše tipy a zaistite si chod domácnosti jednoducho a chytro!

Tip prvý: Go Wireless

Priali by ste si, aby ste doma mohli jednoducho ovládať osvetlenie, stmievanie, kúrenie a klimatizáciu? Potom pre vás máme skvelé riešenie, či už žijete v zabývanej domácnosti, alebo staviate nový dom. Nové naprogramované súpravy Go Wireless od spoločnosti Eaton zaistia jednoduché ovládanie osvetlenia, stmievania, roliet, klimatizáciu a vykurovanie. Ich inštalácia je jednoduchá, pohodlná a cenovo dostupná. Všetko je navyše bez použitia káblov a akéhokoľvek sekania.

Pokiaľ chcete spínať osvetlenie a zásuvky zo smartphonu, stačí k základnej súprave pridať jednotku Xcomfort Bridge. Skupinu svetiel ľahko ovládate pomocou užívateľsky definovaných scén, alebo môžete použiť centrálne tlačidlo pre zhasnutie všetkých svetiel pri odchode. Integrované sú tiež Astro hodiny pre automatické spúšťanie scén pri východe či západe slnka.

Tip druhý: Smart Manager

Zistili ste, že sa vám v chytrej domácnosti lepšie žije? Potom môžete siahnuť po ďalších rozšíreniach základných Go Wireless súprav. Pridanie chytrej jednotky Smart Manager do systému vám zaistí dodatočné funkcie, ako sú časovače, alebo ovládanie cez aplikáciu a poskytne vám tak flexibilitu a pokoj, po ktorom túžite – či už ste doma, alebo na cestách.

Tip tretí: systém Xcomfort

Nestačí vám to a chcete ešte viac? Potom je tu systém Xcomfort, ktorý v kombinácii so Smart Managerom zaistí všetky funkcie chytrej domácnosti, ktoré sa postarajú o ovládanie osvetlenia, žalúzií, vykurovania a dokonca aj váš bazén, až po simuláciu vašej prítomnosti, bezpečnostné funkcie pri nežiaducom pohybe, zaplavení, alebo požiari, meranie spotreby elektrickej energie, plynu a vody a tiež hlasové ovládanie.

Video tutorialy

Ako možnosť ešte ľahšie sa naučiť ovládať všetky tieto domáce vychytávky, máte k dobru na kanáli Youtube.com tutoriály alias návody ako všetko umiestniť aj ovládať. Pozrite sa na tutorial videa .

Už máte jasno, že Go Wireless, Smart Manager a Xcomfort systém od značky Eaton je to, čo hľadáte?

Zdroj foto: Eaton

Autor: Pavla Košík Jelínková.

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS