27/7
V pracovni technologicky štýlovo

V pracovni technologicky štýlovo

27. července 2018 v 00.00 , Design

Sponzorované odkazy

Čo si budeme hovoriť, či chceme alebo nechceme, do našich životov a domovov stále viac prenikajú súčasné technológie. Vidíme to na stále vymakanejšej bielej technike, na televíznych prijímačoch, možnostiach prehrávania filmov, či počúvania hudby. Všade tam ide rozvoj míľovými krokmi a neustále je na pultoch obchodov niečo nové.

To platí aj pre oblasť mobilnú, ktorá už dnes nevyhnutne a veľmi úzko súvisí s našou prácou aj súkromím. Bez tabletov, mobilov a pc dnes nemožno pracovať takmer nikde, a aj výrobné linky sú riadené informatikou a počítačom. A ak pracujete po večeroch doma, niečo dorábate, alebo svoju pracovňu, či pracovný kút využívate naplno, iste aj tam technológie máte. Od notebooku, cez tablet až po mobil. A práve ten je mnohokrát kľúčovým prvkom pracovnej činnosti, pretože komunikácia a kontakty často oslovujete nielen elektronicky teda emailom, ale hlavne telefonicky.

Pravidlá domácej pracovne

Pracovňa by mala mať svoje pravidlá, o čom sme písali už na Homemag skôr. O tom, ako ukryť štýlovo káble a šnúry a ako zariadiť pracovňu a že je pracovný kút dôležitý s určitými pravidlami .

Takže pracovný kút, či pracovňu doma sme riešili celkom podrobne, ale tak ako v technológiách aj u nej je stále niečo nové. A práve s technológiami súčasná novinka súvisí.

Mať totiž štýlovú, peknú, a hlavne praktickú pracovňu nie je len o nábytku a doplnkoch, je to práve, a predovšetkým o technike a technológiách. Jednou z nich je kompaktná bezdrôtová nabíjacia podložka charge stream pad mini od značky Mophie.

Táto malá a elegantná, veľmi sympatická vecička je všetkým potrebným k bezdrôtovému nabíjaniu – v pracovni, v aute, na cestách, na dovolenke, alebo len na terase, balkóne, lodžii či zimnej záhrade, kde môžete tiež s pokojom a dosť dobre aj príjemne nielen za pekného počasia pracovať.

Štýlová nabíjacia podložka

Mophie®, spoločnosť skupiny ZAGG Inc., ako jedna z popredných značiek v oblasti bezdrôtového nabíjania, predstavila prenosnú nabíjaciu podložku charge stream ™ pad mini, ktorá umožňuje jednoduché a bezproblémové bezdrôtové nabíjanie prenosných zariadení podporujúcich technológiu Qi.

Nová nabíjacia podložka charge stream pad mini poskytuje nabíjací výkon 5 W pre smartphony podporujúce technológiu Qi. Podložka má štýlové a minimalistické prevedenie, ktoré krásne zapadá do maličkostí, ktoré vám môžu spríjemniť prácu, a to nielen doma.

Čo ešte podložka charge stream pad mini vie?

  • Je kompatibilná s technológiou Qi, čo znamená, že je kompatibilná so smartphonmi Apple, Samsung a ďalšími, ktoré podporujú technológiu Qi.
  • Možno nabíjať pri obyčajnom dotyku, pričom postačí jednoducho položiť smartphone na podložku a okamžite sa začne nabíjať.
  • Podložka má pogumované protišmykové prevedenie a chráni tak váš telefón pri nabíjaní, pričom zabraňuje škrabancom a skĺznutiu.
  • Mobil možno nabíjať aj cez ľahké puzdro do hrúbky 3 mm, čo je unikátom v tejto oblasti.

Kde je tento kúsok dostanete?

Podložka Mophie charge stream pad mini je ku kúpe na webe mophie.com, a to za odporúčanú maloobchodnú cenu 24,95 EUR. Na produkt je poskytovaná dvojročná záruka.

Mophie

Značka ako taká trvalo vyvíja svoje produkty tak, aby ľuďom zabezpečila čo najlepšie ovládanie, využitie aj možnosti. Spoločnosť so sídlom v Kalifornii, je výrobcom najpredávanejších nabíjacích puzdier a krytov v Spojených štátoch. Výrobky značky Mophie sú známe svojím štýlovým dizajnom a výkonnosťou v sebe dokonale spájajú hardvérové, softvérové ​​a dizajnové prvky. Jej produkty sú dostupné vo viac ako 130 krajinách a dajú sa zakúpiť v predajniach spoločností Apple, Best Buy, Verizon a T-Mobile a taktiež u maloobchodných predajcov ako napríklad Sprint.

ZAGG Inc

Spoločnosť ZAGG je globálny líder na trhu s príslušenstvom a technológiami uľahčujúcimi každodenné používanie mobilných zariadení. Spoločnosť ponúka oceňované portfólio produktov, do ktorého spadajú riešenia na ochranu displeja, napájania, mobilné klávesnice, sociálne technológie a osobné audio príslušenstvo predávané pod značkami InvisibleShield®, mophie®, ZAGG® a IFROGZ®.

Zdroj foto: Mophie

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS