5/8
Upratovanie v severskom štýle s Humdakin

Upratovanie v severskom štýle s Humdakin

5. srpna 2018 v 00.00 , Kuchyne , Kúpeľne , Riad

Sponzorované odkazy

Upratovanie domácnosti, alebo len kuchyne vždy potrebuje utierky, prachovky a vybavenie kúpeľne tiež uteráky. Skúste to tento rok málinko inak – originálne, prírodne, a tak trochu eko!

Áno, ani v sparných letných dňoch sa nedá nemyslieť na upratovanie a čistotu domácnosti. Značka Humadkin na to myslí a pomôže vám s upratovaním ľahko, jemne, a tak trochu ekologicky so svojimi produktmi.

Čo všetko dostanete kúpiť?

  • Prachovky a handričky
  • Utierky a uteráky
  • Prostriedok na umývanie riadu
  • Univerzálny umývací prostriedok
  • Tekuté mydlo
  • Balzam na ruky
  • Oválny kýblik Humdakin

Humdakin

Uterákov a kuchynských utierok naozaj nie je nikdy dosť. A štýlové kúsky od dánskej značky Humdakin nezaprú severský minimalistický štýl, funkčnosť aj celkom kvalitné prevedenie. Okrem rozmanitej textilnej sady prachoviek, utierok a uterákov zo 100% bio bavlny, kolekcia značky zahŕňa aj prírodné čistiace prostriedky pre modernú domácnosť a starostlivosť o pokožku s príjemnou vôňou rakytníka, či harmančeka.

Pletené handričky na riad Sand a Wood

Sú skvelým univerzálnym pomocníkom do domácnosti. Majú rozmery 28 × 28 cm a dostanete ich v hnedej a béžovej farbe. Možno ich využiť ako na suché, tak na mokré upratovanie. Prachovky sú vyrobené zo 100% bio bavlny v rozmeroch 45 × 70 cm a sú veľmi trvanlivé a možno ich opakovane prať. Vyrobené sú na dánske návrhy v Indii. San aj Wood môžete mať za cenu 7 € za kus.

Pletené uteráky

Vo farbách Wood, Sand, Dusty Green a Purple Gray dostanete super pletených pomocníkov teda pletené uteráky zo 100% bio bavlny s certifikátom GOTS. Vďaka vynikajúcej savosti skvele poslúžia aj ako osuška na výlet k vode. Jeden stojí 18 €.

Vaflové uteráky

Nie nie sú to jedlé uteráky z vaflí, ako by sa mohlo zdať. Svoj názov uteráky dostali podľa pôvabného vzorca vaflí. Kúsky zo 100% bio bavlny s rozmermi 45 × 70 cm, môžete mať v desiatich odtieňoch, a to vo svetlo a tmavo hnedej, žltej, tmavo a svetlo sivej, béžovej, púdrovej, svetlo zelenej, smotanovej a tmavo fialovej farbe. Jeden uterák s pútkom na zavesenie stojí 18 €.

Dvojbalenie utierok

Ozdobte si kuchynskú linku týmto štýlovým textilným doplnkom. Utierka s jednoduchým vzorom je vyrobená zo 100% certifikovanej organickej bavlny GOTS. Nadchne Vás nielen minimalistický dizajn, ale aj jej neskutočná savosť a mäkkosť. Dva kusy s rozmermi 45 × 70 cm môžete kúpiť hneď v deviatich odtieňoch a jedno balenie vyjde na 21 €.

Univerzálny čistiaci prostriedok

Efektívny univerzálny čistiaci prostriedok dokonale odstraňuje nečistoty zo všetkých rôznorodých povrchov v domácnosti, vrátane tých drevených. Má vynikajúcu schopnosť čistenia a odmasťovania. Prostriedok je obohatený o antistatické prísady a prírodné výťažky z rakytníka a šalvie, ktoré dokonale prevoňajú celú domácnosť. Je vyrobený z prírodných zložiek bez umelých farbív, parabénov a chemických parfumov. Koncentrát s objemom 30 ml vyjde na 19 €.

Prostriedok na riad

Prostriedok na umývanie riadu účinne odstraňuje mastnotu aj pripečené nečistoty, zároveň je šetrný k pokožke rúk. Objem 750 ml má prírodné zloženie bez umelých farbív, parabénov a chemických parfumov a je to koncentrát za 19 €. Odporúčané dávkovanie sú 2 pumpičky na 5 litrov vody.

Oválny kýblik Humdakin

Je vyrobený zo železa s rozmermi 33 × 25 × 17 cm. Je to krásne oválne vedro, ktoré skvele poslúži ako multifunkčný organizér v domácnosti. Má praktické ucho pre jednoduché prenášanie a obsahuje 6 priehradiek, do ktorých môžete umiestniť napríklad bylinky alebo kefy na riad. Vyrobené v Indii, navrhnuté v Dánsku. Cena vedierka je 24 €.

Tekuté mydlo

Jemné tekuté mydlo s objemom 30 ml so vzácnym makadamiovým olejom s výťažkami z harmančeka a rakytníka, šetrne umyje pokožku rúk a zanechá ju jemnú a hebkú. Je vhodné aj pre citlivú pokožku. Má prírodné zloženie bez umelých farbív, parabénov a chemických parfumov a vyjde na 17 €.

Balzam na ruky

Zjemňujúci balzam na ruky s objemom 30 ml obsahuje ošetrujúce oleje, bambucké maslo a výťažky z rakytníka a harmančeka, ktoré mu dodávajú jemnú sviežu vôňu. Balzam sa ľahko rozotiera a vstrebáva. Nezanecháva mastný efekt. Balzam má prírodné zloženie bez umelých farbív, parabénov a chemických parfumov a stojí 24 €.

Zdroj foto Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková.

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS