18/10
Trend jesene v spálni? Fuksiová!

Trend jesene v spálni? Fuksiová!

18. října 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Spálne

Sponzorované odkazy

Viete, čo je farebným trendom tohtoročnej jesene v spálňach? Je to priateľka hlavnej farby tohto roka Ultra Violet – krásna, jemná aj temná fuksiová.

Nalaďte sa túto jeseň pre spánok do fuksiovej! Táto farba môže mať podobu lesklého zamatu, kvetinových vzorov, a hlavne jemných svetlejších aj tmavších fuksiových odtieňov.

Ozdobte si svoju spálňu kráľovnou jesene. Je jemná, ženská, nežná aj vášnivá. Proste fuksiová. Dodá izbe, kde spíte nádych luxusu a ženských detailov.

Vaša posteľná bielizeň a prikrývky môžu mať tento tón. Rovnako tak ďalšie vankúšiky, prikrývky aj vlnené deky so strapcami.

Keď k tomu pridáte ešte sami seba a oblečiete sa do zmyselného hodvábneho pyžama a kimona s krásnymi potlačami, tak neoľutujete.

A celému tomu spálňovému obrazu dajte bodku v podobe sivých a bielych tónov, ktorými fuksiový základ interiéru dokončíte.

Skúste obliecť do fuksiových, bielych a sivých odtieňov nielen posteľ, ale doplnky v podobe textílií a bytových doplnkov, dekorácií nástenných i stojacích. Oblečte do týchto farieb dvere, okná, podlahu, stolíky aj steny. Hrajte sa s týmito tromi farbami, ako sa vám páči.

Vedeli ste, že fuksiová farba znamená starostlivosť, vášeň a romantiku? Prineste si veľa lásky do spálne práve tento rok na jeseň!

Zdroj foto: H & M

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS