30/12
Krásny a jedinečný: prírodný domov

Krásny a jedinečný: prírodný domov

30. prosince 2019 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Predsieň

Sponzorované odkazy

Milovníci prírodného dizajnu zbystrite! Je tu Uashmana – značka, ktorá je synonymom prírodných produktov do domácnosti.

Ikonická značka Uashmama je jedinečná, prostá a vo svojej jednoduchosti nesmierne krásna. A tak si aktuálne našla cestu z Toskánska do sŕdc milovníkov prírody a dizajnu v Česku. Ak Uashmamu ešte nepoznáte, my vás zoznámime!

Prírodne a flexibilne

Nájde si tak cestu aj k vám, do vášho domova, ktorý urobí jednoducho krásnym. Značka vyrába praktické tašky a viacúčelové úložné vrecia, ktoré možno využiť doma k najrôznejším a kreatívne poňatým účelom.

Krásne zaujímavé kúsky vznikajú v rodinnej talianskej manufaktúre z jedinečného, nevšedného a inovatívneho materiálu. Tým je umývateľný a odolný papier, ktorý na prvý aj druhý pohľad vyzerá ako koža.

Recyklácia

Recyklovaná, teda použitá celulóza pochádza zo severnej Európy, a to výhradne z odpadového dreva, takže môžete mať nielen dobrý pocit a sústrediť sa len na výber správnej veľkosti a štýlu, ale pomôcť aj svetu od odpadu a našej planéte. Varujeme vás, výrobky Uashmama sú veľmi nákazlivé, a preto sa pripravte na veľkú lásku, možno aj na ľahkú (alebo ťažšiu) závislosť.

Ceny vriec sa pohybujú okolo 17 € za kus, pri vrecových taškách od 17 do 80 € a pri batohoch idú od 120 až do 240 €. Všetko možno využiť ako doma, tak v outdooru.

Pôjdete do nich? Ak áno, na Nila.cz ich dostanete celú hromadu! Stačí len kliknúť a vyberať.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS