11/8
Nechajte si za nákup nábytku a vybavenia domácnosti vrátiť peniaze naspäť

Nechajte si za nákup nábytku a vybavenia domácnosti vrátiť peniaze naspäť

11. srpna 2020 v 00.00 , Spálne

Presne tak totiž funguje služba cashback Plná Peňaženka, ktorá vracia peniaze z online nákupov. Poďte sa ju naučiť používať.

Zariadenie do domácnosti je vždy veľkou položkou v rodinnom rozpočte

Dnes už sme objavili kúzlo nákupov na internete aj pokiaľ ide o tento sortiment, Smelo si online objednáme sedačku do obývačky, ale aj bazén na záhradu. Cez internet ušetríme, a ak využijeme cashback Plná Peňaženka, tak hneď dvakrát. Z nákupov nábytku na Sedacky-nabytok.sk, bytových dekorácií a drobného nábytku na VivreHome.sk, osvetlenia na Svet-svietidiel.sk, kuchynského vybavenia na Tescoma a na mnohých ďalších e-shopoch v kategórii Domácnosť dokážete ušetriť vďaka cashback v priemere ďalšie 4 %. Vy nakúpite a cashback portál Plná Peňaženka vám dané percento z ceny nákupu pošle naspať na účet. Koľko percent to bude vidíte dopredu u každého konkrétneho e-shopu.

Za dobu svojej existencie vrátila Plná Peňaženka svojim zákazníkom už 5 200 000 €

V ponuke nájdete aktuálne až 531 partnerských e-shopov, pri nákupe na ktorých môžete cashback s Plnou Peňaženkou využiť. A to nielen v oblasti nákupov nábytku a vybavenia domácnosti. Službu už využilo viac ako 690 000 zákazníkov. Takže sa určite pridajte.

Potrebujete zariadiť detskú izbu pre svojho školáka?

Možno práve na nákupe detského nábytku pre školáka si môžete vyskúšať, ako Plná Peňaženka funguje. A nielen nábytku. Plná Peňaženka teraz dokonca vytvorila špeciálnu sekciu Back to School / Naspäť do školy, kde upozorňuje na výhodné možnosti nákupov vybavenia pre prváčikov, ale aj starších školákov a študentov. Dobrým tipom je napríklad nákup kancelárskych stoličiek vhodných aj pre študentov na Dilego.sk. Obchod má zľavu až 10 % a ďalších 2,75 % získate ako peniaze naspäť z cashbacku.

Ako nakúpiť a využiť cashback Plná Peňaženka?

  • Zaregistrujte sa do služby Plná Peňaženka na adrese www.plnapenazenka.sk.
  • Akonáhle plánujete nákup online, prihláste sa do svojho účtu na Plná Peňaženka.
  • K nákupu využite vždy niektorý z aktuálne spolupracujúcich e-shopov s touto cashback službou. Dnes ich je 531.
  • Nakúpiť sa vydajte kliknutím na odkaz pre daný e-shop na stránkach PlnaPenazenka.sk.
  • Ak splníte vyššie uvedené, cashback portál dokáže identifikovať váš nákup a vráti vám uvedené percento z nákupu naspäť.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS