14/8
Sedacie súpravy na mieru vám vyrobia v Melli Interiéry

Sedacie súpravy na mieru vám vyrobia v Melli Interiéry

14. srpna 2020 v 00.00 , Kreslá a sedacie súpravy

Dobra sedacia súprava musí poskytnúť pohodlie všetkým členom rodiny a súčasne perfektne zapadnúť do interiéru. Svojím tvarom, veľkosťou, štýlom, ale aj farbou či vzorom čalúnenia. Keď ešte ponúkne niečo naviac, napríklad možnosť rozloženia na spanie, máme vyhrané. Kde však takúto sedaciu súpravu kúpiť?

Kvalitné sedacie súpravy zo Slovenska

Slovenský výrobca sedačiek, spoločnosť Melli Interiéry, vyrába už 20 rokov sedacie súpravy na mieru. Nájdeme ich v slovenských domácnostiach, ale taktiež v rôznych hoteloch, penziónoch či firmách. Štyridsať zamestnancov zvládne denne vyrobiť zhruba 20 ks sedacích súprav. Zákazníci si môžu vybrať konkrétnu sedačku z ponuky firmy a zvoliť si farbu, vzor a typ čalúnenia, ale aj farbu morenia dreva, pokiaľ je viditeľnou súčasťou sedacej súpravy.

Váľandy aj veľké sedacie súpravy

Moderné aj tradičné tvary sedacích súprav zahrnujú menšie váľandy a gauče, ale aj pohovky a veľké sedačky do L či do U. Veľké množstvo modelov je rozkladacích, takže umožňujú krátkodobé, ale niektoré aj trvalé spanie. Niektoré majú integrované úložné priestory. Kombinovať ich môžete aj s kreslami, ktoré taktiež patria do sortimentu Melli Interiéry.

Ako udržať sedaciu súpravu dlho v dobrej kondícii?

Mnoho ľudí volí drahé kožené čalúnenie, pretože predovšetkým to tmavé lepšie odoláva ušpineniu. To ale nie je nutné. Prach a roztoče zo sedacej súpravy odstráni značkový vysávač Miele. V kondícii a bez škvŕn môže vaša sedacia súprava zostať vďaka impregnácii. Najúčinnejšou a najdlhšie pôsobiace je dnes kvalitná nano impregnácia. Takto ošetrené čalúnenie sedačky nepoškodí ani vyliate víno. Ak máme doma zviera, psa alebo mačku, je dôležité typ čalúnenia vyberať aj podľa jeho odolnosti pazúrikom. Aj takto pevné a odolné textilné čalúnenie existuje.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS