12/2
Domov s audio nábytkom? Aj to je možné so značkou Lemus

Domov s audio nábytkom? Aj to je možné so značkou Lemus

12. února 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Domáce spotrebiče , Nábytok

Sponzorované odkazy

VOIX Premium Audio, pražský showroom s audio vybavením, ponúka novo lifestylovú dánsku značku Lemus. Mladá značka zo severskej Kodane je priekopníkom vo vyjadrení dizajnovo vycibrenej a zvukovo atraktívne bezdrôtovej elektroniky a audio nábytku.

Lemus založil v roku 2014 dizajnér a podnikateľ Rasmus Moller Kastrup s cieľom zmeniť spôsob, akým počúvame hudbu. Po štyroch rokoch vývoja dizajnu aj zvuku Lemus predstavil svoju prvú kolekciu, ktorá úspešne oslovila ako záujemcov o špičkový zvuk a moderné technológie, tak fanúšikov kvalitného severského dizajnu a získala rad dizajnových ocenení a pozitívnych recenzií.

Nábytok a audio technika ako dizajnový doplnok

Vďaka originálnemu nápadu urobiť z ozvučenia integrálnu súčasť interiéru a spoluprácu s dánskymi dizajnérmi určujúcimi trendy a poprednými svetovými výrobcami sa R. M. Kastrup podarilo za niekoľko málo rokov vybudovať oceňovanú medzinárodnú lifestyleovú značku. Lemus sa predáva prostredníctvom starostlivo vybranej siete maloobchodov po celom svete.

Lemus Home: integrovaný zvuk do nábytku

Lemus má v súčasnosti dve podznačky – kolekcia Lemus Home zahŕňa originálny nábytok s integrovaným zvukom, ktorý ponúka dokonalý súlad dizajnu, remeselného spracovania a posledných verzií aktuálnych technológií, ako sú Spotify Connect, Google Cast, Apple Airplay 2, Tidal alebo Bluetooth.

Stromy za nákupy

Jeden strom zasadený v Dánsku za každý predaný výrobok Lemus. Nielen, že väčšina nábytku v kolekcii Lemus Home je vyrobená z udržateľných materiálov, ale tiež Lemus nadviazal partnerstvo s nadáciou Growing Trees Network Foundation, aby pomohli obnoviť prírodu a životné prostredie výsadbou stromov v dánskych lesoch.

Lemus Lifestyle

Kolekcia Lemus Lifestyle zahŕňa široké portfólio špičkovo hrajúcich bezdrôtových reproduktorov, rádií a slúchadiel v exkluzívnom vyhotovení a v nezameniteľnom severskom duchu.

Showroom VOIX Premium Audio je exkluzívnym predajcom značky Lemus v Českej republike.

Zdroj foto: Voix a Lemus

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS