28/4
Spríjemnite si pobyt doma dizajnovými kúskami

Spríjemnite si pobyt doma dizajnovými kúskami

28. dubna 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Celý uplynulý rok upozornil okrem iného na jednu vec – aké dôležité je urobiť si z domova miesto, kde nám je skutočne dobre. A spríjemniť vám ho môžu aj cool dizajnové kúsky.

Počas bežného života, kedy ste chodili normálne do práce či pracovať online do kaviarní, na posedenie s priateľmi, športovali a cestovali, ste možno zušľachťovanie vášho domova nechávali na druhej koľaji. Potom sa všetko spomalilo a každý pocítil túžbu po útulnom priestore, kde bude čerpať silu aj inšpiráciu.

Ako môžete svoj domov vylepšiť?

Domáca džungľa

Ak ste pred karanténou patrili medzi tých, ktorým uschol doma aj kaktus, alebo odhnila kdejaká pekná izbová rastlinka, tak v čase pandémie vám to nehrozí. Relaxácii spojenej so starostlivosťou o kvety sa len tak nič nevyrovná. Doma si tak môžete vybudovať vlastnú tropickú džungľu obstaraním rôznych zaujímavých kvetín. Existuje navyše veľa skupín na sociálnych sieťach, kde môžete svoje pestovateľské snaženie zdieľať s ostatnými a čoskoro hneď ako sa svet vráti do poriadku, môžete si kvetiny aj medzi sebou vymieňať.

Umelecké ladenie

Ozvláštnite svoj príbytok zaujímavým dizajnovým kúskom či obrazom. Pozrite sa po nejakých lokálnych dizajnéroch, ktorí vás zaujmú. Nemusí to znamenať citeľný zásah do vašej peňaženky, ale voľte intuitívne. Napríklad na Instagrame nájdete skvelé začínajúce talenty, alebo len diela u ktorých si poviete: „To je ono!“.

Vystavte svoje spomienky originálne

Uchovajte si chvíľky s priateľmi a rodinou originálnym spôsobom. Z každej takejto spomienky môže byť unikátny dizajnový kúsok sám o sebe. Napríklad mladá firma OnGlazz sa zaoberá tvorbou sklenených platní. Vyberte si nejakú zo šablón – buď vlastnú, párovú, Instagram či Spotify, nahrajte vlastnú fotografiu, dolaďte veľkosť dosky a vyberte stojan. Výsledkom bude nielen originálny darček, ale aj skvelý doplnok, ktorý sa hodí do každého interiéru.

Dizajnová spomienka na mieru

Vystavte si tie najkrajšie spomienky originálnym spôsobom. OnGlazz sa zaoberá tvorbou sklenených platní, ktoré doplnia každý interiér. Preneste na sklo nezabudnuteľný zážitok, fotku domáceho maznáčika, alebo spoločné chvíle s partnerom. Vytvoriť si môžete aj ľubovoľný príspevok na Instagrame, alebo dokonca obľúbenú pesničku či album zo Spotify. Výsledkom bude jedinečný kúsok, ktorý ozvláštni váš domov.

Kto je OnGlazz?

Za OnGlazzom stoja štyria mladí chalani z Brna, ktorí sa rozhodli vyrábať sklenené dosky na mieru. Oficiálny predaj spustili v októbri 2020 a záujem o tieto produkty je obrovský. Tlač prebieha na veľkej UV tlačiarni. Aktuálne ponúkajú 4 typy sklenených platní – vlastné, párové, Spotify a Instagram. Pripravujú tiež piaty editor, ktorým budú mapy.

Zdroj foto: OnGlazz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS