14/2
Dotykové vypínače Basal: Elegantné i praktické

Dotykové vypínače Basal: Elegantné i praktické

14. února 2014 v 07.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Zariaďujete interiér v modernom a luxusnom štýle? Nebaví vás výber jednotných, nevkusných a všedných vypínačov? Nezúfajte, máme pre vás riešenie v podobe atypických dotykových vypínačov od spoločnosti Basal. Európska spoločnosť Basal prináša do vašich domovov inteligentné a dizajnovo riešené dotykové prepínače, ktoré môžeme vyberať podľa interiérových farieb a celkového vybavenia.

Okrem estetickej stránky disponujú Basal vypínače aj dobre zvládnutou stránkou technickou. Jednoducho reagujú na jemný dotyk prstami. Výrobky sú kompletne digitalizované. Vypínače môžu zároveň slúžiť ako stmievač, kedy predĺženým dotykom získame jasnejšie svetlo, a zároveň môžeme jedným pohybom riadiť osvetlenie niekoľkých plôch.

Vypínače sú osadené miniatúrnymi LED diódami, ktoré sú veľmi praktické hlavne v tme, teda už nikdy nebude problém rýchlo nájsť vypínač. Z tvarov naďalej prevláda štvorec, ale vo veľkej miere sa objavuje kruh. Povrch disponuje modernou potlačou, ktorá pôsobí ako dizajnový interiérový doplnok.

zdroj: http://freshome.com/…turn-off-the-

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS