25/10
Nový tyčový vysávač Kobold VB100

Nový tyčový vysávač Kobold VB100

25. října 2019 v 00.00 , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Vorwerk predstavuje svoj prvý prístroj v segmente akumulátorových vysávačov: tyčový aku vysávač Kobold VB100. S ním ste pripravení na čokoľvek! Prvý tyčový aku vysávač Kobold je ľahký a vysoko účinný pomocník na pohodlné a dôkladné odstránenie každodenných nečistôt z vašej domácnosti.

V našom digitálnom svete sme neustále on-line. A tak je prostredie, ktorým sa obklopujeme, pre nás o to dôležitejšie, keď si chceme oddýchnuť. Sme ovplyvnení atmosférou, pričom čistota a poriadok majú pozitívny vplyv na naše správanie, kreativitu a motiváciu. Mnohé rodiny trápi, ako rozdeliť čas medzi prácu, osobný život a dokonale upratanú domácnosť.

Vorwerk Kobold

Posledná inovácia od VORWERK poskytuje perfektné riešenie, v ktorom sa snúbi prvotriedny výkon s jednoduchou obsluhou. S tyčovým aku vysávačom Kobold VB100 ľahko a bez námahy zvíťazíte v každodennom boji s prachom a budete mať doma vždy perfektne upratané.

Bezdrôtovo a flexibilne

Tyčový aku vysávač Kobold VB100 je maximálne pohodlný prístroj. Váži iba 3,3 kg, a to vrátane multifunkčnej elektrickej kefy Kobold EBB100 pre hladké podlahy aj koberce. Kobold VB100 ponúka prvotriedny výkon a celý rad atraktívnych funkcií, vrátane troch úrovní sania od slabého po silné, ktoré možno ľahko meniť stlačením tlačidla na rukoväti. Silu sania zvolíte vzhľadom na stupeň znečistenia, a tak rýchlo a bez námahy udržíte domácnosť dokonale čistú. Pohybom rukoväte dáte vysávač Kobold VB100 do parkovacej pozície, a tak ho maximálne jednoducho upracete.

Aktuálny stav batérie znázorňuje zelený LED indikátor stavu na prednej strane prístroja, a ak potrebujete upratovať dlhšie, stačí si zaobstarať náhradný výmenný akumulátor. Ďalším bonusom je, že unikátny Kobold VB100 je jediný tyčový vysávač s filtračným vreckom Premium, ktorý získal certifikát „TÜV Nord – Vhodný pre alergikov“ a zaručuje tak najvyššiu úroveň hygieny. Ľahko sa vymieňa a nepustí ani zrniečko prachu von. LED indikátor stavu blikajúci žlto oznamuje, kedy je nutné vrecko vymeniť.

Praktický kúsok s príma doplnkami

Tyčový aku vysávač Kobold VB100 je dodávaný spoločne s elektrickou kefou Kobold EBB100, ktorý je odborníkom na vysávanie hladkých podláh aj kobercov. Tlačidlom sa prepínajú dve rýchlosti rotácie kefiek, zvolený režim na kefe Kobold EBB100 spoznáte vďaka LED indikátoru stavu. Kým základná rýchlosť je vhodná pre bežné upratovanie, s turbo režimom ľahko zvládnete aj väčší neporiadok. Vysávač Kobold VB100 sa hodí nielen pre upratovanie podláh, ale môžete ho vďaka pripojenej hubici 2-v-1 využiť aj pre pohodlné upratovanie nadzemných plôch. Vďaka tejto hubici ľahko upracete zle prístupné miesta, ako sú rohy, sokle, alebo stropné trámy.

Čistý domov = čistá myseľ

Rodinný život je často dosť hektický aj bez upratovania. Tyčový aku vysávač Kobold VB100 predstavuje pohodlné riešenie pre všetky rodiny. Je po ruke vždy, v každej situácii, ihneď a dokonale vás zbaví prachu a všetkých nečistôt.

Kde ho dostanete?

Tyčový aku vysávač Kobold VB100 môžete zakúpiť za cenu 880 € prostredníctvom obchodných zástupcov, na zákazníckych centrách Vorwerk a v e-shope na www.vorwerk-kobold.cz .

Zdroj foto: Vorwerk

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS