5/6
Miele TRIFLEX: 3v1

Miele TRIFLEX: 3v1

5. června 2020 v 00.00 , Design , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Značka Miele predstavuje svoju ďalšiu inováciu, tentoraz v oblasti vysávačov. Na trh prichádza TRIFLEX, ktorý unikátne prepája 3 akumulátorové vysávače do jedného prístroja a prekvapí rovnakým výkonom ako najsilnejšie podlahové vysávače Miele.

Podľa potreby môžete využiť flexibilný, komfortný a kompaktný režim. Veľvyslankyňou prístroja je Aude Lemordant, trojnásobná majsterka sveta v leteckej akrobacii. A doslova akrobatické kúsky v domácnosti vie aj TRIFLEX.

Vyberajte z päťky modelov

  • HX 1 dostanete v lotosovo bielej, grafitovo sivej a rubínovo červenej
  • HX 1 Performance je lotosovo biela
  • HX1 Cat & Dog v štýlovej obsidiánovej čiernej
  • HX1 Runner v rubínovo červenej
  • HX1 Pro

Čím si vás TRIFLEX zaručene získa?

Výkonom

Vďaka technológii Vortex v kombinácii s výkonom elektrickej kefy má TRIFLEX rovnako vysoký sací výkon ako najsilnejší podlahový vysávač Miele. HEPA filter sa navyše postará o to, aby sa bezpečne zachytili aj tie najjemnejšie čiastočky.

Komfortom

Extra široká elektrická kefa vysaje väčšiu plochu za kratší čas s maximálnou účinnosťou. Automaticky sa prispôsobí všetkým typom podláh a rýchlo a dôkladne vysaje všetky povrchy.

Výdržou

Dlhú, až 60-minútovú výdrž vysávania umožňuje výmenný akumulátor VARTA Li-Ion. Pre výdrž až 120 minút je vysávač TRIFLEX HX1 Pro už vybavený praktickým náhradným akumulátorom, takže sa nevzdá ani na väčších plochách. Dodatočná nabíjacia stanica navyše umožňuje paralelné nabíjanie.

Maximálnym akčným rádiusom

Nepreberné možnosti: Či už vysávate pod plochým nábytkom, alebo sa potrebujete zbaviť prachu pri strope miestnosti, budete vďaka jednotke PowerUnit vysávača TRIFLEX HX1 umiestnenej v hornej pozícii maximálne flexibilný. Úplne ľahko sa tak s vysávačom dostanete aj pod postele, alebo skrine – pre dokonalú čistotu u vás doma.

Flexibilná koncepcia nabíjania

Všestranný a komfortný: vysávač Miele TRIFLEX HX1 môžete nabíjať úplne pohodlne. Podľa toho, ako je vysávač práve zostavený, ho môžete nabíjať s jednotkou PowerUnit hore aj dole. Ak by ste si na stenu nechceli montovať nástenný držiak, možno kábel zapojiť aj priamo do akumulátora. Že nemáte pri mieste pre odkladanie vášho vysávača žiadnu zásuvku? Žiadny problém – akumulátor sa dá nabíjať aj mimo prístroja.

Nabíjacou stanicou

Dlhšia výdrž vysávania s nabíjacou stanicou: S nabíjacou stanicou a druhou batériou sa výdrž vysávača zdvojnásobí. Nabíjanie a súčasné vysávanie nie je žiadny problém, pretože nabíjanie prebieha nezávisle na používaní prístroja. Vysávač Miele TRIFLEX HX1 Pro dostanete tiež vždy s praktickou nabíjacou stanicou a druhou batériou.

Nástenným držiakom

Vďaka nástennému držiaku môžete vysávač Miele vrátane 3-dielneho príslušenstva ľahko a prakticky pripevniť na stenu. Ušetríte tak miesto, ktoré môžete využiť pre iné veci.

Môžete využiť tri režimy

Flexibilný

Jednotka PowerUnit vysávača Miele TRIFLEX HX1 sa dá umiestniť hore, alebo dole. Vďaka tomu sa úplne pohodlne dostanete pod plochý nábytok a bez najmenšej námahy povysávate veľké plochy. PowerUnit môžete používať prakticky okamžite aj samostatne – je perfektný napr. pre rýchle vysatie sedadiel v aute, alebo pohovky. Konštrukcia vysávača TRIFLEX HX1 sa tak optimálne prispôsobuje vašim požiadavkám.

Komfortný

Tento režim sa perfektne hodí pre veľké plochy. Stačí nasadiť PowerUnit na vysávač Miele TRIFLEX HX1 v spodnej pozícii. Predovšetkým veľké miestnosti tak vysajete veľmi pohodlne, či už sú to dlhé chodby, alebo rozľahlé obývacie priestory. Vzhľadom k ľahkej konštrukcii sa s vysávačom veľmi dobre manipuluje. Pre krátke pauzy pri vysávaní je vysávač vybavený aj parkovacou funkciou.

Kompaktný

Potrebujete vysať len pár odrobiniek z pohovky, alebo prach na sedadlách v aute? Pri použití samostatnej jednotky PowerUnit to zvládnete hravo. Dá sa totiž veľmi ľahko zložiť a používať nezávisle na saciu trubicu a elektrickú kefu, a je tak rýchlo pripravený na použitie. Ušetríte čas, a napriek tomu sa môžete tešiť z efektívneho upratovania.

Filter HEPA Lifetime

S filtrom HEPA Lifetime vytvoríte zo svojho domova prostredie príjemné aj pre alergikov. Aj mikroskopicky malé čiastočky a alergény sa z 99,999% zachytia a prefiltrujú, takže sa nebudú víriť vzduchom. Alergici určite ocenia menšie zaťaženie peľu a domáceho prachu.

Ľahké vyprázdňovanie prachovej nádoby

Je nádoba na prach vášho vysávača Miele TRIFLEX HX1 plná? Vďaka funkcii Twist2open ju môžete vyprázdniť ľahko – stačí iba jedno otočenie. Nádoba na prach sa ihneď otvorí a môžete ju celkom pohodlne vysypať do smetí.

Máte na výber ručnú a elektrickú kefu

Ručná kefa Electro Compact

Ideálna na zvieracie chlpy: Zvieracie chlpy sú väčšinou nepoddajné a s ich odstránením je to ťažké, či už ich nachádzate na koberci, alebo sedačke. Dlhé štetiny ručnej kefy Miele Electro Compact ich vedia zachytiť ľahko a spoľahlivo. Tak svoj domov bez námahy a mimoriadne dôkladne vyčistíte aj od nečistôt usadených do hĺbky. Pri vysávači TRIFLEX Cat & Dog je táto kefa dokonca súčasťou základného vybavenia.

Elektrická kefa MultiFloor XXL s BrilliantLight

Extra široká kefa s osvetlením perfektne zachytáva prach a nečistoty – výsledkom je dokonalá čistota.

Zdroj foto: Miele

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS