12/9
Nový planetárny robot vie zázraky

Nový planetárny robot vie zázraky

12. září 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče , Kuchyne

Sponzorované odkazy

V našich kuchyniach je aktuálne nespočetné množstvo pomocníkov – od varnej kanvice, cez rôzne mlynčeky, drviče, smoothie, chytré hrnce a pekárne až po tie väčšie a veľké – mikrovlnky, chladničky, umývačky. Chceli by ste ale mať vo svojej kuchyni doslova zázračný prístroj? Potom skúste multifunkčný planetárny robot od Conceptu!

Česká značka elektrospotrebičov Concept prišla na trh s cool novinkou, ktorou je planetárny multifunkčný robot RM7000 Element. Jeho hlavnou prednosťou je kvalitné kovové telo aj všetky vnútorné prevody, takže sa pre vás doma stane stálym a dlhodobým kuchynským pomocníkom.

RM7000 Element

Má moderné prevedenie v grafitovo sivom dizajne. Je to multifunkčný pomocník, ktorý vie miesiť, šľahať, miešať, mixovať a strúhať. Novinka má aj mixér, mlynček na mäso, strúhadlový nástavec alebo tvorítko na cukrovinky. Vďaka šikovnému príslušenstvu a nástavcom si ale poradí aj s výrobou cukroviniek, zomelie mäso na sekanú, alebo burgery a pomôže s plnením párkov, alebo klobás.

Čím je robot jedinečný?

  • Robot má planetárny systém miešania, kedy sa metla pri miešaní otáča ako okolo svojej osi, tak okolo obvodu misy.
  • Chytro tvarované metly navyše zabezpečia dokonalé premiešanie surovín bez ich zachytávania na stenách nádoby.
  • Všetko je lepšie premiešané, cesto je presne také, aké má byť, a navyše v minimálnom čase.
  • Funkcia Smart Stop Position zabezpečí, že robot zakaždým zastaví v optimálnej pozícii pre vybratie metly či hnetacieho háku.
  • Disponuje výkonným mixérom, v ktorého kvalitnej sklenenej nádobe s objemom 1,5 litra je možné mixovať horúce aj studené. Behom chvíle tak pripravíte lahodné krémové polievky, omáčky, pyré, kokteily, alebo napríklad smoothie.
  • Strúhadlový nástavec ponúka možnosť jemného aj hrubého strúhania a tiež krájanie jemných plátkov.
  • Výmenný nástavec na mletie mäsa má 3 rôzne veľké otvory, takže umožňuje namlieť mäso presne, ako je potrebné.
  • Husté sitko sa hodí na prípravu zmesi na paštéty, stredné sitko na sekanú, alebo karbonátky. Sitko s najväčšími otvormi je ideálne napríklad k príprave zmesi na klobásy, ktoré potom jednoducho vyrobíte pomocou špeciálneho nástavca na plnenie párkov a klobás.
  • Praktické je tiež tvorítko na cukrovinky so 4 rôznymi otvormi, vďaka ktorému dosiahnete dokonalé výsledky za zlomok času.

K dispozícii je 5 rýchlostí prevádzky vrátane programu PULSE, kedy dôjde k okamžitému zvýšeniu rýchlosti. Nechýba ani bezpečnostná poistka, ktorá zamedzí spustenie prístroja, pokiaľ nie je správne zostavený.

Súčasťou balenia je aj praktická minikuchárka s receptami a ďalšiu inšpiráciu potom nájdete aj v aplikácii Concept Varenie, ktorá je na stiahnutie zadarmo. Cena nového planetárneho robote RM7000 Element je 320 €.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS