14/9
Rohová polička - nielen do kúpeľne

Rohová polička - nielen do kúpeľne

14. září 2012 v 07.00 , Kuchyne , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Záludné využitie pustého miesta v každom rohu našej domácnosti nie je ľahké. Rohy sa stávajú často úplne nevyužitým a prázdnym priestorom. Niekedy poslúži ako kulisa kvetina, v menej šťastnom prípade z rohu vytvoríme skladovací priestor. Ako správne využiť taký holý roh k nášmu prospechu? Už ste uvažovali využiť rohové police?

Rohová polička do kúpeľne

V interiéri kúpeľní sa stali rohové poličky takmer samozrejmosťou. Bežne ich zakúpime v akomkoľvek kúpeľňovom štúdiu, ale aj v klasickom supermarkete. Prevažne sú k dostaniu jednoduché kovové „konštrukcie,“ ktorými sa síce väčšinou nič nepokazí, ale zároveň ani nevylepší. Podobne plastové rohové police do kúpeľne nepatria medzi dizajnový skvost roka. Poobzerať sa môžeme v obchodnom reťazci Ikea, kde sú k dostaniu jednoduché, ale moderné prevedenia rohových poličiek do kúpeľne. Vybrať sa dajú aj špeciálne materiály odolné proti vlhkosti.

Aj drôtená rohová polička z kvalitného materiálu vám urobí dlhoročnú službu.

Rohové poličky do kuchyne

Jedným z problematických rohov stien je ten, ktorý sa ukrýva v kuchyni. Nečakane nám môže narušiť konštrukciu kuchynskej linky, ktorú väčšinou riešime umiestnením rohovej skrinky. Rohová polička na kuchynskú linku je tiež riešením. Otvorený priestor police alebo viacerých poličiek nám uľahčí manipuláciu s predmetmi na polici (vhodné je napríklad umiestniť sem koreničky, ktoré sa používajú často pri varení). Tiež ho možno použiť pre vystavenie dekorácie.

Zapojme trochu fantáziu a využime priestor rohu pre niečo zaujímavého a originálneho. Niečo, čo nás každý deň poteší.

Francúzsky štýl kuchyne uvíta romantickú rohovú poličku s vešiakmi na utierky. Vhodné je kúpiť neutrálnu rohovú policu, ktorá sa dá ľahko premiestniť napríklad do kúpeľne alebo izby. Takéto presuny však vyžadujú jednotný štýl celého bytu.

www.ikea.com , www.doplnkydomu.cz , www.nabytok-forliving.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS