15/11
Kúzlo domova: vonné sviečky, difúzory a interiérové vône

Kúzlo domova: vonné sviečky, difúzory a interiérové vône

15. listopadu 2019 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Zima sa blíži a na jej príchod sa treba náležite vybaviť. S dostatočnou zásobou vonných sviečok, difúzorov a interiérových vôní doma počas chvíľky vykúzlite príjemnú, útulnú atmosféru, aj keď za oknami vládne tma a nevľúdne počasie.

Vonná sviečka Maharadjah od Nicolai, 190 g, cena 46 €Vonná sviečka Maharadjah od Nicolai, 190 g, cena 46 €

Hrejivý svit sviečok a príjemné vône sú navyše spoľahlivým zdrojom pozitívnej energie, čo sa môže hodiť nielen v zime. Vyskúšajte tieto produkty od Myškin. Myškin, známy concept store zameraný na luxusnú prírodnú kozmetiku a francúzske niche parfumy, otvoril svoj prvý butik v Českej republike.

Vonný difuzér La route du Cedre od Nicolai, 250 ml, cena 53 €Vonný difuzér La route du Cedre od Nicolai, 250 ml, cena 53 €

Ich jedinečné vône sú vábivé, trvanlivé a veľmi kvalitné. Budú voňavým šperkom vášho domova za akéhokoľvek počasia. Vždy vám urobia náladu a vyčaria úsmev na tvári.

Vonná sviečka Kátmandú od Nicolai, 190 g, za 45 €Vonná sviečka Kátmandú od Nicolai, 190 g, za 45 €

Vonné sviečky, difúzory a interiérové vône Myškin môžu byť drobným a krásnym šperkom vášho príbytku a kúzliť v ňom tú správnu atmosféru.

Eshop, butik aj klientske centrum

Okrem klientskeho centra na adrese Široká 15, Praha 1, kde si každá zákazníčka môže dohovoriť individuálne schôdzku a poradenstvo, je teraz možnosť objaviť jedinečné vône a to najlepšie z poctivého parfumérského remesla prístupné aj širokej verejnosti.

Interiérový parfum a vonná sviečka Zweig od Jardins dInteriérový parfum a vonná sviečka Zweig od Jardins d'Écrivains, parfum 84 € a sviečka 37 €

Myškin butik

Ten nájdete v centre Prahy, pár krokov nad Národným múzeom na Vinohradskej triede 24. Všetok sortiment možno zakúpiť aj v e-shope www.myskino.cz .

Vonná sviečka LVonná sviečka L'Arbre de la Connaissance od Jovo za 84 €
  • Úvodné foto: Vonný difuzér La Finca Vigía od Jardins d'Écrivains, 200 ml za 190 €
  • Zdroj foto: Myskino.cz
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS