12/10
Pripravte sa na zimu doma!

Pripravte sa na zimu doma!

12. října 2020 v 00.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Aj keď to vonku ešte zďaleka tak nevyzerá, blíži sa najstudenšie obdobie v roku. Zakrádajú sa chladné večery a potom aj dni, do ktorých by sme ani psa nevyhnali. A kde inde sa lepšie ohriať než v príjemne vykúrenom útulnom byte.

Ako ho ale vyhriať rýchlo a spoľahlivo? V tom vám pomôžu osvedčené produkty českej značky Concept.

Keramické nástenné ohrievače QH4000 a QH4001

Vďaka krásnemu dizajnovému prevedeniu v bielej, alebo čiernej farbe a sklenenému čelnému panelu to bude láska na prvý pohľad. A čo potom, až vyskúšate jeho „ohrevnú zručnosť“. Vybavené je praktickým týždenným a úsporným 24-hodinovým časovačom s nastaviteľnou teplotou aj dobou prevádzky. Ponúka 2 stupne výkonu pre voľbu teplého, alebo horúceho vzduchu, funkciu ventilátora a nastaviteľnú osciláciu. Má aj moderný LED displej s ukazovateľom teploty a diaľkové ovládanie. Veľmi užitočná je aj funkcia „otvoreného okna“, kedy sa prístroj sám vypne v okamihu náhleho zníženia teploty a tým šetrí energiu. Oba modely keramického nástenného vykurovacieho telesa sa hodia na vykurovanie miestností do 20 m2 a umiestniť ich možno aj v kúpeľni. Cena je 76 € za QH4000 v bielej farbe a QH4001 v čiernej farbe.

Stĺpový teplovzdušný ventilátor VT8100

Dotykové ovládanie, LED displej, kvalitné PTC vykurovacie články a atraktívne čiernobiele prevedenie. To sú len niektoré výhody nového stĺpového ventilátora VT8100. Keď sa k nim pridajú ešte 3 stupne nastavenia výkonu (nízke, stredné a vysoké vykurovanie), nastavenie teploty od 5 do 35 ° C a ECO režim, počas ktorého si ventilátor automaticky nastaví najvhodnejší stupeň výkonu tak, aby v miestnosti udržiaval požadovanú teplotu, tak je na svete nový miláčik domácnosti. Ventilátor ponúka aj 2 rýchlosti prúdenia vzduchu, 24 hodinový časovač, osciláciu, odnímateľný prachový filter, diaľkové ovládanie a funkciu automatického vypnutia pri náhodnom prevrhnutí. Používať ho môžete po celý rok, pretože zatiaľ čo v zime zahreje, v lete ochladí osviežujúcim vánkom. Cena je 400 €.

Olejový radiátor RO3311, RO3309 a RO3307

Olejové radiátory sú stálicou a pre studené dni sú ako stvorené. Rýchlo a rovnomerne sa zahrievajú a vďaka teplu naakumulovanému v nahriatom oleji sálajú teplo aj po svojom vypnutí. A čo si od vykurovacieho telesa želať viac. Všetky 3 nové modely značky Concept majú elegantný minimalistický dizajn, 3 stupne nastavenia výkonu – nízky, stredný, alebo vysoký, termostat a úplne tichú prevádzku, takže ich možno bez problému využívať aj v spálni. Vybavené sú aj poistkou proti prehriatiu, funkciou proti zamrznutiu a automatickým vypnutím pri náhodnom prevrhnutí. Olejový radiátor môžete kúpiť s 11 článkami – RO3311, s 9 článkami – RO3309 a tiež so 7 článkami – RO3307. Cena 72 € za RO3211, 64 € za RO3307 a 56 € za RO3307.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS