19/7
Kúsky do príbytku za zlomok ceny: DesignBuy výpredaj

Kúsky do príbytku za zlomok ceny: DesignBuy výpredaj

19. července 2020 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Sklo , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Online obchod s dizajnovým tovarom – menším aj väčším nábytkom, bytovými doplnkami, riadom a bytovým textilom aktuálne má viac ako 500 produktov vo výpredaji. Zľava činí 50% z pôvodnej ceny.

DesignBuy.cz je e-shop s cool dizajnovými kúskami z celého sveta. Špecializujú sa tu na to najlepšie z českej a zahraničnej dizajnérskej tvorby. Majú však aj kamennú predajňu so showroomom a výdajne. DesignBuy často ponúka prestížnymi cenami ocenené, exkluzívne a limitované kolekcie, ktoré nekúpite nikde inde na internete ani v kamenných obchodoch. Teraz teda môžete niektoré kúsky získať za podstatne zníženú cenu.

Vyberajte z našich tipov

vešiak Pipesvešiak Pipes

Nástenný vešiak Pipes od House Doctor

Vešiak Pipes navrhla dánska značka House Doctor ako bytový doplnok tak aby zdobil stenu rovnako ako obraz či iná dekorácia. Nemusí slúžiť len ako vešiak na oblečenie, čiapky, klobúky atď. Ale tiež ako závesný artikel v kuchyni, alebo ako šperkovnica. Zavesiť na neho teda môžete veľa rôznych vecí v rôznych častiach vášho bývania. Sedem otočných háčikov možno nastaviť do rôznej polohy podľa potreby. Vešiak má na výšku 425 mm a je vyrobený z kovu. Je zlacnený z pôvodnej ceny 124 € o 20% na 99 € s DPH.

kvetináč Marly od Boliakvetináč Marly od Bolia

Nástenný kvetináč Marly od Bolia

Elegantné a hravé nástenné kvetináče Marly navrhlo pre dánsku značku Bolia dizajnérske štúdio Granstudio. Kvetináč pripomína veľkú bublinu zo skla. Dostať ich kúpiť v sivej priesvitnej, sivej dymovej a čírej sklenenej verzii. Tento kúsok môžete využiť pre rastliny, ale aj pre ukladanie malých predmetov. Fantázii sa medze nekladú. Kvetináč má na výšku 145 mm, na šírku 129 mm a hĺbku 150 mm. Zľava 25% z pôvodnej ceny 35 € na aktuálnych 26 € z neho robí kvalitného adepta na štýlovku do príbytku.

svietidlo Black Opal od Hübschsvietidlo Black Opal od Hübsch

Závesné svietidlo Black Opal od Hübsch

Moderné závesné svietidlo s dvoma ramenami je v typickom škandinávskom štýle. Navrhla ho dánska značka Hübsch. Vyrobené je z kovovej konštrukcie s čiernou povrchovou úpravou a z opálového skla. Je to ideálny kúsok nad jedálenský, alebo konferenčný stôl. Má na výšku 430 mm a priemer 740 mm. Pôvodná cena predstavovala 146 € a po 20% zľave je teraz 117 €.

svietnik Balancesvietnik Balance

Svietnik Balance od Menu

Originálny svietnik Balance navrhol pre dánsku značku Menu dizajnér Frederik Werner, ktorý sa nechal inšpirovať tradičnými svietnikmi v minulých storočiach. Mosadz, z ktorej je svietnik navrhnutý, bol vybraný pre svoj príjemný vzhľad, okraje sú leštené tak, aby dotvorili syntézu medzi minulosťou a súčasnosťou. Neopozeraný kúsok má na výšku 82 mm, na šírku 47 mm a hĺbku 100 mm. Po 20% zľave vás vyjde na 86 €.

vankúše Knot od Design House Štokholmvankúše Knot od Design House Štokholm

Vankúš Knot od Design House Štokholm

Naozaj pohodový kúsok do vášho príbytku je vankúš Knot, ktorý navrhla pre švédsku značku Design House Stockholm dizajnérka Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir. Pohodlný a funkčný vankúš Knôt je vyrobený z pleteného tunela s dĺžkou niekoľkých metrov, ktorý je zviazaný tak, aby vytvoril kompaktný uzol. Výplň tvorí polyester. K dispozícii v niekoľkých príjemných farebných prevedeniach – horčicovej, antracitovej, tmavo modrej, svetlo sivej a army zelenej. Vankúš má rozmery na dĺžku 300 mm, na šírku 300 mm a hĺbku 150 mm. Cena po 20% zľave činí 92 € za kus.

Nevybrali ste si? Nezúfajte! Na Designuy.cz nájdete ďalšiu nálož štýloviek do bytu a domu. Prevádzkuje ho DesignCorporation sro, ktoré vydáva tiež najčítanejší český on-line design magazín DesignMag.cz, založený v roku 2008.

  • Zdroj foto: DesignBuy.cz
  • Úvodné foto: Norman Copenhagen nástenné hodiny Watch Me za 41 €
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS